Home / Teknologi / YouTube mendedahkan pelancaran aplikasi baru YouTube Go

YouTube mendedahkan pelancaran aplikasi baru YouTube Go

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Reaching even more people: YouTube Go would allow viewers, particularly those in India, to watch videos with slower connections. — AFP Relaxnews

Mencapai lebih ramai orang: YouTube Go akan membolehkan penonton, terutamanya di India, untuk menonton video dengan sambungan yang lebih perlahan . . – AFP RELAXNEWS

YouTube mendedahkan pada Selasa pelancaran aplikasi baru, YouTube Go

Ketika mengumumkan perkara itu di blog rasmi mereka, perkhidmatan video yang mengumumkan bahawa baru YouTube Pergi akan membolehkan penonton, terutamanya di India, untuk menonton video dengan sambungan yang lebih perlahan.

Selepas melawat India dan melihat masalah pengguna terpaksa dengan sambungan 2G, perkhidmatan perkongsian video itu menyedari bahawa generasi akan datang diperlukan keseluruhan baru YouTube Aplikasi mudah alih untuk membuat sebahagian besar perkhidmatan yang .

Hasilnya adalah sebuah aplikasi yang direka untuk bekerja di luar talian pertama dan walaupun ada yang rendah atau tiada sambungan. YouTube Go juga menggunakan kurang data, menjadikannya lebih murah tetapi masih lebih cepat.

Aplikasi ini juga datang dengan pelbagai ciri-ciri baru yang inovatif, termasuk pilihan untuk pratonton video sebelum membuat keputusan untuk menonton atau menyimpan untuk masa lain, untuk memilih jumlah data untuk menghabiskan pada video, menyimpan video untuk tontonan luar talian, dan untuk berkongsi dengan rakan-rakan dan keluarga tanpa menggunakan data.

YouTube Go akan dilancarkan pertama di India sebelum dilancarkan kepada khalayak yang lebih luas dalam tempoh beberapa bulan akan datang.

Bagi mereka yang ingin untuk maklumat terkini apabila aplikasi itu siap, mendaftar di youtubego.com/signup. – AFP RELAXNEWS

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *