Home / Hiburan / Video: ritual Pre-show dan permintaan pelumba di Good Vibes Festival 2016

Video: ritual Pre-show dan permintaan pelumba di Good Vibes Festival 2016

Dua puluh satu perbuatan dari seluruh dunia datang bersama-sama di Genting Highlands, Pahang selama dua hari muzik secara langsung di Good Vibes Festival 2016. dalam video eksklusif ini, kita bertanya kepada band di Malaysia: apa pra-show anda ritual dan apa yang ada di penunggang anda? (Rider ‘ialah senarai permintaan atau menuntut bahawa set pelaku sebagai kriteria untuk persembahan).

Berikut adalah apa yang kita dapati daripada Protokol Kyoto, + 2DB, Mutesite, penyanyi wanita indie frøya, The Jumaat, pop impian duo Juno dan Hanna, Toko Kilat dan Enterprise.

Good Vibes Festival 2016 menjadi tajuk utama oleh English band rock The 1975, Irish trio indie Two Door Cinema Club, dan Australia band Temper Trap. Mereka disertai oleh elektro pop duo Purity Ring, Grammy dicalonkan Pendedahan elektronik muzik duo, dan Grammy memenangi pengeluar rekod, penulis lagu, pemuzik, penyanyi dan DJ Mark Ronson.

Backstage Pass adalah siri web eksklusif dihasilkan oleh Star2 untuk TheStarTV.com. Dalam acara ini, kami mendedahkan belakang tabir tabir persembahan diadakan, dengan terang wawancara fly-on-the-dinding dan tindakan tidak pernah dilihat sebelum ini. Dalam episod terakhir, kami telah mendedahkan impian gadis-gadis uji bakat untuk Miss Universe Malaysia, rahsia landasan dari pertunjukan fesyen Bernard Chandran, dan helah dapur sulit daripada makan malam perkahwinan Kavita Sidhu.

Backstage Pass (V2)

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *