Home / Hiburan / US pop duo Karmin pada dating, hubungan dan perkahwinan

US pop duo Karmin pada dating, hubungan dan perkahwinan

Dalam video eksklusif ini, kita bercakap dengan Nick dan Amy Noonan daripada tindakan pop US Karmin mengenai lagu hit mereka Brokenhearted (diilhamkan oleh hubungan mereka sendiri – dan tiga hari-peraturan Nick tentang dating), perkahwinan mereka antara satu sama lain (yang-cadangan-untuk-yang cerita), dan apabila Nick dibuat Amy menangis (kisah perkahwinan cincin-on-jualan).

Plus, mereka mendedahkan bagaimana perkahwinan telah berubah muzik mereka dan menyerahkan mereka ke dalam beberapa berusia 58 tahun!

Karmin adalah Kuala Lumpur baru-baru ini untuk peminat bertemu dan beramah mesra dan penampilan tetamu di parti ulang tahun kelima Sephora di KLCC. Video ini adalah sebahagian salah satu khas dua bahagian maklumat untuk Ciri-ciri Central Exclusive satu siri web pelbagai menunjukkan dihasilkan oleh Star2 untuk TheStarTV.com.

Features Central Exclusive (FCX) is a web series produced by Star2 for TheStarTV.com. The series includes a variety of videos on  lifestyle, entertainment, people, style, culture, food, health, family and travel  stories.

FCX termasuk pelbagai video kepada gaya hidup, hiburan, orang, gaya, budaya, makanan, kesihatan, keluarga dan perjalanan cerita.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia