Home / Hiburan / Trailer watch: Pirates Of The Caribbean: Lelaki Mati Beritahu Tiada Tales

Trailer watch: Pirates Of The Caribbean: Lelaki Mati Beritahu Tiada Tales

Sebuah treler penggoda baru untuk Pirates Of The Caribbean: Lelaki Mati Beritahu Tiada Tales baru sahaja dibebaskan dan ia kelihatan … menyeramkan

pengeluaran kelima francais filem Disney yang popular -. Pirates of The Caribbean – ditetapkan untuk siaran pada bulan Mei 2017. Francais biasa Johnny Depp , Geoffrey Rush, Orlando Bloom dan Kevin McNally ditetapkan untuk kembali dan memainkan watak-watak masing-masing pada Lelaki Mati Beritahu Tiada Tales .

Juga dalam filem yang akan datang adalah Brenton Thwaites, Kaya Scodelario dan Javier Bardem, yang bermain lagi sopan Captain Salazar mengerikan yang berpandangan. Dan sudah tentu, seperti yang dilaporkan pada awal tahun ini, pemuzik legenda Paul McCartney juga bersedia untuk membuat penampilan.

Dalam Lelaki Mati Beritahu Tiada Tales Kapten Jack Sparrow (Depp) dikejar oleh saingan lamanya Captain Salazar, yang hantu kapal dan anak kapal entah bagaimana berjaya melarikan diri dari Segitiga Iblis. Salazar mahu membunuh, baik, semua orang, tetapi Sparrow tahu bagaimana untuk menghentikan dia. Dia hanya perlu mencari Poseidon Trident pertama.

The Pirates Of The Caribbean filem terakhir, Pada Tides Orang yang tidak dikenali, telah dikeluarkan pada tahun 2011 dan telah bertemu dengan kritikan keras. Adakah tambang ansuran kelima lebih baik?

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Anda perlu melembapkan, manusia.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.