Home / Sukan / Tiada tongkat sakti cepat-menetapkan untuk perjuangan Chelsea – Conte

Tiada tongkat sakti cepat-menetapkan untuk perjuangan Chelsea – Conte

(Reuters) – Antonio Conte menggesa kesabaran kerana dia cuba untuk melaksanakan gaya bermain dan membawa menamatkan perjuangan Chelsea yang menyaksikan mereka mengalami kekalahan berturut-kembali terhadap potensi saingan kejuaraan Liga Perdana Inggeris.

selepas permulaan kepada kempen ini, kemajuan Chelsea di bawah Conte telah terjejas selepas mereka telah teliti menewaskan Liverpool dan Arsenal sejak beberapa minggu lalu untuk meninggalkan mereka di tempat kelapan dengan 10 mata daripada enam perlawanan, sudah lapan mata di belakang pendahulu liga, Manchester City.

mereka akan mengharapkan untuk menghentikan reput apabila mereka berkunjung ke menghadapi out-of-macam sebelah Hull City, Sabtu lalu.

“Jangan sekali-kali ia adalah baik apabila anda kehilangan dua perlawanan. Saya rasa dalam permainan ini yang kita lihat dan kita belajar banyak perkara-perkara penting, Conte kepada pemberita pada hari Jumaat.

“Jangan lupa masa lalu kerana ia adalah di sana, dan sangat jelas. Kami selesai ke-10 musim lalu … ia bermakna kita mempunyai masalah. Kami cuba untuk menyelesaikan keadaan ini tetapi kami perlu bekerja.

“Kita perlu faham kita tidak mempunyai tongkat sakti untuk mengubah keadaan dalam tiga atau empat bulan. Kita perlu mengubah keadaan dan kita melakukan ini bersama-sama. “

Conte enggan membuat kesimpulan apabila ditanya mengenai krisis rasuah yang membawa kepada pengurus England penolong pengurus Sam Allardyce dan Barnsley Tommy Wright kehilangan pekerjaan mereka.

” Saya rasa bahawa apabila situasi seperti ini berlaku ia adalah penting untuk mengetahui kebenaran sebenar. ia terlalu mudah untuk memberi menyalahkan, “katanya.

” ia adalah penting untuk mengetahui semua maklumat, dan saya rasa dalam kes ini, FA sedang berusaha untuk mempunyai semua maklumat dan menyiasat. Sebelum ini, untuk mengatakan seseorang itu bersalah atau tidak, ia adalah penting untuk mengetahui kebenaran sebenar. “

bekas pengurus Juventus dan Itali juga kapten mengesahkan John Terry akan terlepas permainan selepas gagal pulih daripada kecederaan buku lali manakala pemain tengah John Obi Mikel juga akan terlepas perjalanan.

(Laporan oleh Shravanth Vijayakumar di Bengaluru, mengedit oleh Mitch Phillips)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.