Home / Teknologi / The YI M1: Sebuah kamera tanpa cermin yang mencerminkan kesederhanaan telefon pintar ini

The YI M1: Sebuah kamera tanpa cermin yang mencerminkan kesederhanaan telefon pintar ini

A friend to all shutterbugs: With its unique Master Guide feature, the YI M1 will enable photographers of all levels to capture beautiful images and video. — AFP Relaxnews

Seorang kawan kepada semua shutterbugs: Dengan ciri Panduan Master yang unik, YI M1 akan membolehkan jurugambar di semua peringkat untuk menangkap gambar yang menarik dan video. – AFP RELAXNEWS

Kamera YI M1 mirrorless Digital menawarkan prestasi tahap profesional tetapi dibentangkan dalam satu pakej yang begitu mudah untuk digunakan bahawa sesiapa sahaja boleh difikirkan ‘pergi pro’.

Diumumkan pada hari pembukaan Photokina 2016 di Cologne, Jerman, penembak pro-tahap pertama YI adalah cermin itu, boleh ditukar ganti kanta pelbagai. Ia akan datang dengan pilihan dua kanta, satu unit 12-40mm dan cepat ( f /1.8) 42.5mm kanta perdana.

Tetapi pergi untuk kamera ini tidak akan bermakna perlu melabur dalam sebilangan kanta yang baru. Terima kasih kepada sistem MFT gunung, ia akan menjadi serasi ke belakang dengan lebih daripada 50 kanta ditukar ganti sedia ada daripada pelbagai syarikat kamera.

Tanpa mengira kanta ditubuhkan, kamera perlu menawarkan 20 megapiksel melalui sensor imej Sony yang sangat baik dan akan membuat penggambaran video 4K pada 30 bingkai per kadar kedua. pelbagai IOS meningkat sehingga 25600 untuk menembak dalam lampu miskin dan ia menawarkan video julat dinamik yang luas juga.

Tetapi ia bagaimana pengguna mengakses ciri yang menetapkan kamera ini tertentu selain dari pelbagai lensa kamera mudah tukar yang sedia ada sudah di pasaran.

“Misi kami adalah untuk membawa bahagian teknologi baris untuk profesional dan pemula sama dalam satu bentuk yang mudah untuk digunakan mudah,” kata Sean Da, Ketua Pegawai Eksekutif YI Teknologi dan Pengasas Bersama.

Definisi teknologi mudah untuk digunakan pada masa ini adalah telefon pintar dan sebagainya itulah yang syarikat itu telah digunakan sebagai templat itu. belakang kamera pada dasarnya, skrin sentuh mudah untuk mengemudi yang besar. Dan bersama-sama kamera terdapat aplikasi yang boleh digunakan sebagai alat kawalan jauh atau sebagai panduan langkah demi langkah untuk persekitaran yang lebih kompleks.

Ia menawarkan template dan tips komposisi atau boleh digunakan sebagai buku arahan digital. Dan sudah tentu kerana semuanya tanpa wayar disambungkan melalui Bluetooth atau WiFi, imej yang ditangkap melalui kamera muncul secara automatik pada telefon bimbit untuk melihat dan perkongsian.

“Dengan pelancaran YI M1, kami menyasarkan untuk mengembalikan tenaga profesional berkualiti fotografi dengan menjadikannya boleh diakses dan mudah untuk digunakan untuk orang yang purata atau jurugambar amatur,” kata Da.

Kamera YI M1 mirrorless digital boleh didapati dalam dua warna – perak dan hitam – dan harga dan ketersediaan butiran akan diumumkan pada bulan-bulan akan datang.

Photokina 2016, acara dwitahunan terbesar di dunia yang khusus untuk fotografi, berjalan 20-25 September – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia