Home / Pendidikan / Syarikat menubuhkan uni untuk pembangunan kakitangan

Syarikat menubuhkan uni untuk pembangunan kakitangan

The Airbus Group has set up its Leadership University in Toulouse-Blagnac to provide tailored development and learning solutions for its employees.

Airbus Kumpulan telah menubuhkan Universiti Kepimpinan dalam Toulouse-Blagnac untuk membawa pembangunan yang khusus dan penyelesaian pembelajaran untuk pekerjanya.

THE Airbus Group telah merasmikan kampus utama di Toulouse-Blagnac untuk Universiti Kepimpinan baru ditubuhkan syarikat itu, yang unik dalam misinya dan antarabangsa set-up.

Selain terasnya kemudahan di Toulouse, Universiti Kepimpinan terdiri daripada sistem hab global yang unik untuk menyediakan pembangunan dan pembelajaran penyelesaian tempah bagi pemimpin semasa dan masa depan Kumpulan – dari segala fungsi dan semua peringkat, daripada pihak pengurusan tertinggi untuk pengeluaran.

Setiap tahun, lebih daripada 20,000 pekerja mempunyai akses kepada portfolio yang luas program pembangunan, kursus, persidangan, bengkel pasukan dan acara untuk meningkatkan kemahiran kepimpinan dan pembangunan pasukan mereka. aspirasi syarikat adalah untuk mendekati setiap pekerja di dalam Kumpulan.

program pembangunan universiti itu sentiasa menggalakkan kerjasama rentas lintang dan inovasi terbuka, melibatkan usahawan dan permulaan dalam pembangunan pemimpinnya.

Menghubungkan kepimpinan dan inovasi, perkongsian dengan syarikat-syarikat lain, universiti di seluruh dunia untuk memastikan bahawa pemimpin-pemimpin terus berhubung dengan amalan perniagaan yang terkini dan trend industri.

“Kami sedang membuat persediaan masa depan dengan membangunkan semasa kami dan bakal pemimpin untuk dunia yang berubah-ubah dan ini bermakna kerana cepat, digital dan inovatif.

“kami menjangka pemimpin-pemimpin kita untuk bersedia ‘untuk apa yang akan datang.

“Dengan Universiti Kepimpinan, kami mewujudkan budaya korporat bersepadu dan harmoni pertunangan, inovasi dan prestasi seluruh Kumpulan,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Airbus Group Tom Enders.

Ketua Pegawai Sumber Manusia Airbus dan Airbus Group Thierry Baril berkata: “. The Leadership University Airbus Group ialah hab kreatif di mana pekerja digalakkan untuk berfikir di luar kotak dan menjana idea-idea yang mendorong perubahan”

“Universiti itu memberi peluang kepada pekerja untuk membangunkan, menyambung dan berkongsi, merenung dan belajar, berinovasi dan menyokong budaya kerjasama dalam Airbus Group,” katanya.

Seterusnya dengan Universiti Kepimpinan utama yang berpangkalan di Toulouse kemudahan, kampus lain yang terletak berhampiran dengan laman web Kumpulan di seluruh dunia menyediakan pekerja dengan peluang pembangunan yang sama.

kampus tersebut kini terletak di Madrid (Sepanyol), Marignane (Perancis), Hamburg dan (Jerman) Munich dan Beijing (China).

Universiti Kepimpinan Airbus Kumpulan juga akan mempunyai kehadiran di Paris, United Kingdom, Amerika Syarikat, India, Singapura dan Amerika Latin. kampus utama Universiti Kepimpinan di Toulouse-Blagnac, terletak di sebelah A380 Final Assembly Line, berjumlah 13,000 meter persegi.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.