Home / Artikel / Sudah Tak Dapat Nafsu Syaitan, Aku Rogol Dia Berkali-Kali!

Sudah Tak Dapat Nafsu Syaitan, Aku Rogol Dia Berkali-Kali!

Salam untuk warga krt. Tq admin jika cerita ini di kongsikan sekadar pengajaran. Hidekan identiti. Aku seorang suami umur 29tahun telah berkahwin diberikan seorang cahayamata lelaki. Seorang isteri cantik rupa paras dari kelantan. Kisah aku bukan rumahtangga yang goyang tapi kesilapan masa lalu yang sering menghantui setiap waktu & saat dalam hidup aku.

Sebelum mengenali isteri pada tahun 2013 aku telah berkenalan dengan seorang gadis dari johor pada tahun 2009 di satu laman chatting. Setelah berkenalan aku mula jatuh hati tapi lelaki dalam cinta pasti ada niat jahat dalam perhubungan. Aku adalah cinta pertama buat dia. si A tidak pernah bercinta usia kami sebaya waktu itu 20tahun. Dia masih belajar ambil diploma semester akhir.

Dari chatting aku mula memikat hatinya susah juga si A bukan perempuan suka melayan lelaki. Akhirnya dia mula jatuh hati hari2 text. Aku mula bertukar gambar banyak kali aku cuba minta gambar peribadi tapi si A tidak pernah bagi. Lepas si A habis diploma kami berjumpa. Pertemuan kali pertama, aku pikat hatinya dalam masa sama aku mula jatuh hati. Rupa paras biasa tapi ada tarikan yang menawan mungkin dari hatinya yang baik. Aku mula berfikiran jahat lelaki tidak terlepas dari nafsu. Aku mula bagi ayat cinta dan keyakinan dalam hubungan ini. Satu hari aku mendesak si A untuk berjumpa kalau tidak hubungan ni putus. Kerana takut & sayang si A datang jumpa aku walaupun jauh datang dari johor.

Aku membawanya ke sebuah hotel di ibu kota. Si A mula bertanya tapi aku cuma cakap tempat untuk letak barang bila kita berjalan. Aku masuk hotel si A tunggu di luar. Aku tarik dia masuk terus mengunci pintu. Si A terkejut dan menangis. Aku langsung tidak menghiraukan tangisan dia kerana nafsu syaitan membutakan akal fikiran waras Aku rogol dia tanpa belas kasihan dalam satu hari berkali2. Katil penuh dengan tompokan darah si A masih lagi perawan aku nodai. Hanya tangisan dan rayuan langsung aku tidak pedulikan. Lepas peristiwa itu aku ugut si A untuk tidak ceritakan pada sesiapa sebab gambar peribadinya di hotel akan aku sebar. Tiada lelaki yang akan kahwin dengan perempuan hilang dara.

Ugutan itu buat si A berdiam dan terus bersama aku. Aku suruh dia berpakaian seksi. Melayan setiap kemahuan aku. Habis diploma si A dapat sambung degree. Aku baru bekerja. Terlalu banyak aku tipu dia. Aku chatting dengan perempuan lain sebagai hiburan. Sepanjang berkawan sehingga 2012 aku tidak pernah bagi si A ini apa2. Dia tidak pernah merungut. Keluar naik motor minyak habis sama2 jalan tolak motor. Aku tidak pernah tolong dia dalam kesusahan. Aku perlukan duit dia sanggup jual laptop untuk aku. Dia selalu masakkan aku nasi goreng untuk bekal kerja. Bagi aku dia terlalu baik. Selama 5tahun aku jadikan dia sekadar pemuas nafsu. Aku yakin dia tidak akan pernah tinggalkan aku.

Si A sangat takut kalau hubungan ni putus. Aku guna dua handphone untuk melayan gadis di chatting. Akhirnya si A tahu dari situ dia mula berubah. Aku sangat sayangkan si A semua yang aku buat sekadar hiburan. Banyak kali kantoi kemaafan selalu diberikan. Tapi tidak untuk kali ini. Si A menjauhkan diri aku seperti orang gila merayu, aku gegar pagar rumah sewa dia. Tapi dia sudah pergi. Tanpa khabar. 5tahun dah berlalu aku masih hidup dalam bayangan si A. Baru2 ini aku terjumpa Facebook si A dia sudah berkahwin dengan seorang lelaki tampan tahun lepas. Sudah bertudung lagi membara perasaan rindu aku padanya. Hendak saja aku hancurkan perkahwinannya. Ceritakan segalanya pada suaminya.

Mungkin ini balasan untuk aku. Aku doakan si A bahagia aku tidak sanggup melihat dia bersama orang lain. Untuk isteri, abang maaf terlalu besar dosa yang abang lakukan dulu tidak pernah awak tahu. Saat susah A yang banyak membantu dulu. Awak hanya hadir di saat abang punya segalanya. Cinta abang lebih besar pada si A walaupun kini dia isteri orang.. Hargailah wanita yg sanggup susah ketika lelaki tidak punya apa2 Andai si A membaca, maafkan abang.. dan segala aku pernah buat walaupun kebencian kau pada aku mungkin lebih besar. 4tahun aku cari untuk tebus semua kesilapan aku. Tapi semuanya sudah terlambat.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia