Home / Sukan / Southampton Austin mengaum pada sekurang-spluttering Hammers

Southampton Austin mengaum pada sekurang-spluttering Hammers

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

LONDON (Reuters) – Southampton menyusuri mencatat kemenangan 3-0 di West Ham United dalam Liga Perdana Inggeris pada hari Ahad untuk mencatatkan kemenangan keempat berturut-turut dalam semua pertandingan dan meningkatkan kebimbangan penyokong tuan rumah mengenai rekod hambar pasukan mereka di stadium yang baru.

matlamat utama datang kedua-dua belah rehat dari Charlie Austin dan Dusan Tadic manakala James Ward-Prowse menambah gol ketiga pada masa kecederaan untuk melengkapkan petang sengsara buat Hammers

kekalahan itu telah West Ham keempat berturut-turut dalam liga -. dan kedua berturut-turut di Stadium London di mana mereka berpindah dari Upton Park untuk permulaan musim ini -. mencetuskan boos daripada penyokong tidak puas hati pada separuh masa pertama dan wisel terakhir

Austin menjaringkan gol menerusi pukulan pertama pelawat pada sasaran selepas 40 minit, penyerang penamat kali pertama daripada Ryan Bertrand menyeberang untuk gol keempatnya dalam lima perlawanan. Pemain berusia 27 tahun itu kemudian menubuhkan Tadic untuk slot rumah kedua di minit ke-62.

“Apabila anda berada pada kilat panas anda hanya mahu matlamat untuk terus datang,” kata Austin, yang telah kehilangan tempat Ireland antarabangsa Shane Long dalam kesebelasan utama. “Kami semua berjuang untuk tempat tetapi selagi kita menang kita semua gembira.”

Walaupun West Ham mempunyai pukulan yang melepasi garisan oleh Virgil van Dijk, mereka sentiasa kelihatan lemah dan mengakui dengan sewajarnya yang gol ke-16 daripada enam perlawanan liga apabila pemain gantian, Ward-Prowse menerkam.

“Ia tidak cukup baik,” kata pengurus West Ham, Slaven Bilic. “Kami adalah satu pasukan menjangkakan sesuatu yang berlaku secara lalai.”

(Laporan oleh Neil Robinson; Penyuntingan oleh Toby Davis dan Ken Ferris)

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *