Home / Sukan / skor West kemenangan berganda dalam ARRC

skor West kemenangan berganda dalam ARRC

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

PETALING JAYA: Anthony Australia Barat mempunyai perkara untuk meraikan kerana dia mengambil lurus Kejuaraan Motosikal FIM Asia kedua (ARRC) menang di Litar Antarabangsa Buddh di India.

Pasukan Akeno Speed ​​WJR Racing, yang memenangi Perlumbaan 1 untuk kemenangan ARRC pertama pada hari Sabtu, sekali lagi mendominasi Race Ahad ini 2 kelas 600cc SuperSports. West menamatkan perlumbaan 16 pusingan itu dengan masa 31:. 06,383

Yamaha Thailand Racing, Decha Kraisart mencatat masa 31: 06,352 untuk menduduki tempat kedua manakala BikeART Kawasaki Racing, Azlan Shah Kamaruzaman Malaysia ketiga dengan 31:. 10,691

Pertempuran untuk juara keseluruhan adalah masih menjadi rebutan sebagai kepala ARRC untuk finale di Litar Antarabangsa Buriram di Thailand pada bulan Disember.

Japanese Tomoyoshi Koyama kini mendahului pek dengan 150 mata. Malaysia Mohd Zaqhwan Zaidi hanya tujuh mata di belakang di tempat kedua.

Juara bertahan Yuki Takahashi dari Jepun ketiga dengan 128 mata dan Azlan di tempat keempat pada 116 mata. Indonesia Dimas Ekky Pratama dan Barat adalah kelima bersama dengan 99 mata masing-masing.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *