Home / Teknologi / Sarjana Orion Return – Conquer The Stars: Return opera ruang yang besar

Sarjana Orion Return – Conquer The Stars: Return opera ruang yang besar

Interplanetary exploration: One of the first tasks of the game is to find a habitable planet and colonise it.

penerokaan planet: Salah satu tugas pertama dari permainan ini adalah untuk mencari seorang didiami planet dan menjajah ia.

The granddaddy berasaskan giliran permainan strategi membuat sesuatu penyata dengan grafik yang lebih baik dan permainan.

angkasa Scout bersedia untuk terbang ke sistem solar jiran dan mencari planet didiami. Di sana, penjajah akan dapat menyelesaikan sebagai langkah pertama untuk menyebarkan seluruh galaksi.

Tetapi apa yang mereka akan mencari di luar sana di kedalaman ruang? makhluk asing, pasaran dan persahabatan -. tetapi juga tipu daya, iri hati dan perang

Master of Orion

Dalam pertempuran ruang masa nyata, faktor yang paling penting dalam pertempuran adalah bilangan kapal.

Dengan Master Of Orion – Conquer The Stars penerbit Wargaming adalah menghidupkan semula permainan siri sci-fi dari tahun 1990-an. Bersama-sama dengan Tamadun Siri, MOO adalah salah satu daripada perintis dalam genre strategi berasaskan giliran, memenangi pemain dengan mendalam taktikal dan alien direka penuh kasih sayang.

Edisi baru membawa permainan itu sehingga tarikh dengan beberapa grafik kartun seperti sangat cantik. Seperti sebelum ini, tugas pemain adalah jelas: merebak ke planet-planet lain secepat mungkin, merangsang penyelidikan dan pembangunan, dan membina kapal pertempuran.

Terdapat beberapa laluan kepada kemenangan dan galaksi boleh menguasai teknologi, diplomatik, ekonomi atau ketenteraan.

Sudah tentu terdapat juga melawan dengan lawan. Beruang seperti Bulrathi dan Sakkra cicak seperti melawan dengan meriam laser dan torpedo, manakala kelabu, bermata besar Psilonen bergantung kepada sains dan logik dan bentuk-beralih Darlok pada pengintipan.

Master of Orion

Pemain boleh memilih dari 10 kaum.

Pemain boleh memilih dari 10 kaum (tambah satu tambahan dalam Edisi Pemungut) ataupun meletakkan bersama-sama salah satu daripada mereka sendiri.

Salah satu tugas pertama permainan ini adalah untuk mencari planet yang boleh didiami dan menjajah ia. Dan terdapat banyak untuk dipilih: Bumi-suka, berpaya atau tercemar, dengan banyak Beberapa sumber, gergasi atau kerdil.

Faktor-faktor ini memberi kesan kepada bagaimana mudahnya untuk tinggal di sana dan merebak ke luar untuk planet lain. Sesetengah planet boleh dibuat didiami oleh terraforming.

Terdapat juga banyak di luar sana untuk pemain untuk menemui -. Raksasa ruang yang menjaga planet berharga, lanun ruang yang menyerang tanpa amaran dan planet eponim Orion yang menawarkan syarat-syarat yang boleh didiami sempurna serta teknologi misteri

Banyak daripada apa yang telah mencapai kejayaan besar dalam 90-an boleh didapati dalam isu semula.

Master of Orion

The bangsa asing disuarakan oleh pelakon terkenal seperti Mark Hamill ( Star Wars ), Michael Dorn ( Star Trek ) dan Alan Tudyk ( Firefly ) dan animasi yang penuh dengan kehidupan.

The bangsa asing disuarakan oleh pelakon terkenal seperti Mark Hamill ( Star Wars ), Michael Dorn ( Star Trek ) dan Alan Tudyk ( Firefly ) dan animasi yang penuh dengan kehidupan. Sistem diplomatik adalah yang seimbang dan menawarkan banyak peluang untuk rundingan.

Walau bagaimanapun, MOO veteran akan terlepas mendalam taktikal permainan asal.

Sebagai contoh, pemain boleh lengan kapal-kapal mereka sendiri yang mereka suka, tetapi dalam pertempuran ini mempunyai sedikit kesan. Dalam pertempuran ruang masa nyata, pemain boleh mengambil kawalan, tetapi hanya boleh jarang menterbalikkan keadaan kalah. Paling menentukan dalam pertempuran adalah bilangan kapal-kapal.

Perisikan juga mempunyai kesan yang agak sedikit.

Master of Orion

Ada banyak di luar sana untuk pemain untuk menemui -. Raksasa ruang yang menjaga planet berharga, lanun ruang yang menyerang tanpa amaran dan planet eponim Orion yang menawarkan syarat-syarat yang boleh didiami sempurna serta teknologi misteri

Walaupun begitu, edisi baru tidak lama lagi akan menghisap pemain dalam dan mereka berkata “Hanya satu lagi bulat”. Sistem permainan agak mudah juga sesuai untuk pemula.

Master Of Orion – Conquer the Stars adalah sesuai untuk pemain berusia 12 tahun ke atas. Ia boleh didapati untuk komputer yang menjalankan Mac OS, Linux dan Windows. – Dpa

Master Of Orion – Conquer The Stars
(NGD Studios)
Strategy untuk Windows, Mac, Linux
Harga: RM56 (wap)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.