Home / Artikel / Rupanya dah banyak hari bini saya tidur dengan lelaki tu,Tapi balasan Allah ini buatkan dia menyesal! – suami

Rupanya dah banyak hari bini saya tidur dengan lelaki tu,Tapi balasan Allah ini buatkan dia menyesal! – suami

Rupanya dah banyak hari bini saya tidur dengan lelaki tu,Tapi balasan Allah ini buatkan dia menyesal! – suami | Selama ini saya dah memberikan yang cukup untuk isteri saya , tapi tergamaknya dia mengkhianati saya , tak tau dimana salah dan silap saya ,mungkin saya tak cukup terbaik, Dia sangat gila dgn media sosial , fb ,instagram , wechat dan semua aplikasi sosial dia ada , puas saya nasihatkan ,tpi tak nak dengar ,

boleh- boleh dia pergi tidur kat rumah kawan dia ,berhari² saya mencari dia ,dimana² kawan perempuan dia ,tpi dia tk ada kat sana ,rupanya dia pergi tidur kat rumah lelaki lain . Lelaki tu siap hantar gambar isteri saya kat atas katil melalui wassapMalah dia kata isteri saya sedang mengandungkan anak dia yang saya sangkakan anak saya , tergamaknya mereka .

Selama ini bila saya ajak dia solat ,dia kata tak sihat lah , apalah ,mcm² alasan dia beri ,duit belanja untuk dia pun saya bagi secukupnya , bila cuti saya bawa dia melancong ,sedihnya rasa hati bila dikhianati mcm nie .Bila isteri saya balik kerumah ,riak wajahnya relaks tanpa rasa bersalah pun ,dia minta dilepaskan , dia kata dia bosan hidup bersama saya , baik lah saya ceraikan dengan talak 1 , jantan tu tunggu kat luar ,dia ambik kain baju dia .

Saya ceritakan hal ini kepada ibu bapa kami , mereka mmg kecewa tapi apakan daya , orang dah tak nak kat kita , ibu bapa dia pula sangat marah dgn dia , mereka tak sangka anak mereka tergamak melakukan perkara yang terkutuk .

Setelah sah kami bercerai ,dia telah berkahwin dgn lelaki itu , selepas dia melahirkan anak ,dia telah diceraikan kerana lelaki itu sdh mempunyai perempuan lain ,Benarlah hidup seperti putaran roda , apa kejahatan kita lakukan pada orang lain ,akan berbalik pada kita.

Semasa dia curang terhadap saya ,saya tak memukulnya kerana saya bukan lelaki dayus , yang memukul perempuan , saya cuma melepaskan dia , walaupun saya sangat mencintai dia.. memang hati saya cukup terluka ,biarlah masa yang mengubati segalanya dan sehingga kini saya masih sendiri , biarlh saya bahagiakan ibu bapa saya ,lagipun masih belum ada ruang untuk percintaan dihati saya ,kepada bekas isteri ,semoga dia dapat bangkit semula dan menjalani kehidupan dgn baik serta dekatkan diri dgn Allah ,sekian.

sumber

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia