Home / Sukan / Ronaldo dan Bale membuat kembali Real menentang Villarreal

Ronaldo dan Bale membuat kembali Real menentang Villarreal

BARCELONA (Reuters) – Cristiano Ronaldo dan Gareth Bale akan kembali beraksi untuk Real Madrid La Liga permainan dengan Villarreal pada Rabu, kata jurulatih Zinedine Zidane.

Ronaldo, semua masa penjaring terbanyak Real, terlepas kemenangan 2-0 di Espanyol Ahad ini dengan sakit tekak manakala rekod menandatangani Bale keluar dengan kecederaan pinggul yang dialami Liga Juara-Juara memenangi Sporting Lisbon.

“mereka kedua-duanya baik, mereka dilatih seperti biasa dan kedua-duanya adalah 100 peratus,” Zidane pada sidang akhbar pada hari Selasa menjelang perlawanan dengan Villarreal, yang belum tewas musim ini selepas memenangi dua dan seri dua daripada empat perlawanan

kepulangan Bale dan Ronaldo bermakna Zidane akan dapat untuk memulakan dengan pilihan depan pertamanya tiga -. Bale, Ronaldo dan Karim Benzema – buat kali pertama dalam permainan liga musim ini.

pertahanan Veteran Pepe, bagaimanapun, akan ketinggalan selepas tamat permainan Espanyol yang cedera dan penjaga gol Keylor Navas masih belum pulih daripada pembedahan pada Achilles beliau.

Gifties adalah puncak La Liga dan satu-satunya pasukan dalam liga utama yang memenangi kesemua empat perlawanan pembukaan mereka.

Walaupun menyamai rekod La Liga dengan 16 kemenangan berturut-turut Ahad lepas menewaskan Espanyol, bagaimanapun, sebelah Zidane telah dikritik oleh Sepanyol media untuk persembahan membosankan mereka.

juara Eropah diperlukan gol penyamaan minit ke-89 dan gol kemenangan pada masa kecederaan untuk menewaskan Sporting minggu lepas dalam Liga juara-juara, dan mempunyai detik-detik saraf terhadap Espanyol sebelum Benzema mengesahkan mata.

Zidane, bagaimanapun, mengetepikan komen-komen negatif.

“Kritikan dijangka sini, anda tahu apabila anda seorang pemain atau jurulatih di sini bahawa anda akan menghadapi permintaan yang lebih besar daripada di tempat lain, anda tahu bahawa apabila anda mendaftar untuk Real Madrid, “katanya.

” anda sentiasa boleh meningkatkan sama ada anda seorang pemain atau jurulatih tetapi yang kita lakukan dengan baik, “kata pemain Perancis ditambah.

” kami akan cuba memperbaiki permainan kami dan bolos. Tetapi kita tahu kita akan mempunyai permainan yang sangat sukar di rumah, menentang pasukan yang sangat baik yang belum tewas, jadi kita akan perlu bersedia untuk permainan dengan baik. “

(Laporan oleh Richard Martin, mengedit oleh Ed Osmond)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia