Home / Berita / roda pasangan romantik

roda pasangan romantik

Totally in love: Sheng Lian and Pui Wah in the trishaw at the bridegroom’s house in Kampung Baru Malim Nawar near Kampar.

Totally cinta:. Sheng Lian dan Pui Wah beca di rumah pengantin lelaki di Kampung Baru Malim Nawar berhampiran Kampar

IPOH: Mengingatkan zaman dahulu, seorang tukang masak berusia 30 tahun Chai Sheng Lian dikitar 1km dalam beca di Kampung Baru Malim Nawar berhampiran Kampar mengambil pengantin perempuannya, Chai Pui Wah, untuk mereka perkahwinan.

legion pasangan bahagia ini bridesmaids dan groomsmen ikut serta dengan setiap daripada mereka yang berpasangan dengan pengiring pengantin pada basikal lama, dengan wanita duduk pelana untuk wanita di belakang pada hari Ahad.

pengantin lelaki yang bertarikh Pui Wah, juga 30, selama 12 tahun sebelum mengikat tali perkahwinan, berkata ia adalah idea isterinya, kerana mahu sesuatu yang istimewa untuk perkahwinan mereka.

“Kami memutuskan untuk pergi dengan idea menunggang beca kerana dia mendapati idea berbasikal lelaki untuk memilih gadis sehingga romantis.

“Kebetulan, datuk saya digunakan untuk menjual gula-gula pada beca. beca ini berusia lebih daripada 50 tahun, tetapi ia masih boleh digunakan jadi kami persiapan ia untuk majlis itu, “katanya.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia