Home / Teknologi / Rockstar engkol Red Dead Redemption gembar-gembur untuk 2017

Rockstar engkol Red Dead Redemption gembar-gembur untuk 2017

Imminent arrival: A debut Red Dead Redemption 2 trailer is expected on Oct 20, 2016. — Rockstar Games

ketibaan Berlaku: A debut Red Dead Redemption 2 treler dijangka pada 20 Okt 2016. – Rockstar Permainan

rangkaian studio belakang Grand Theft Auto telah mula mengusik pelepasan besar akan datang, PlayStation 4 dan Xbox Satu pengembaraan barat liar Red Penebusan Mati 2 lewat 2017 sekuel kepada kejayaan yang kritikal dan komersil 2010, dan dengan treler debut ditetapkan untuk 20 Okt 2016.

16 Oktober 2016, menyaksikan Rockstar Games hantar latar belakang merah bertekstur dicap dengan logo penjenamaan sendiri untuk Twitter; 17 Okt bayang tujuh wanderers gun-toting terhadap latar belakang hutan belantara. 18 Okt dan tarikh kejatuhan 2017 telah diumumkan, bersama-sama dengan tajuk bernombor permainan.

Mereka Mengetahui 2010 Red Dead Redemption karya seni diiktiraf tekstur merah yang bertompok-tompok dengan segera; silhouettes, stensil dalam pada 18 Okt mendapat peminat panning untuk petunjuk tentang watak-watak utama di sekuel ini.

Untuk walaupun tumpuan semasa perdana Rockstar, Grand Theft Auto ia bukan satu-satunya permainan di bandar.

Rangkaian lapan studio bekerjasama siaran terbesar rangkaian studio, dengan Grand Theft Auto V yang paling baru-baru ini.

Sebelum GTA V mula jadual pelepasan rolling pada tahun 2013, terdapat 2012 Max Payne 3 dan, sebelum itu, Red Penebusan Mati pada tahun 2010.

Ia adalah kemasukan kedua dalam Red Dead walaupun tidak sekuel seperti itu.

PlayStation 2. Red Dead Revolver memulakan debutnya pada tahun 2004, adalah yang pertama Red Dead Tajuk dan, tidak bersama secara kebetulan, ia hanya telah dikeluarkan semula sebagai PlayStation 4 permainan pada Oktober 11.

Tetapi Red Dead Redemption adalah satu permulaan yang baru untuk francais, dan pencapaian teknikal yang agak untuk masa.

Its jalan cerita single-player mencipta kesan rama-rama sekitar tindakan pemain; mod dalam talian membuat sebahagian besar expanses liar permainan.

Jika itu dalam apa-apa cara preview Grand Theft Auto V dan Grand Theft Auto Online komponen, yang mungkin berganda protagonis dan rompakan perancangan Kerumitan daripada GTA V berpasangan akan diserah kembali ke dalam Red Penebusan Mati 2 .

sekuel A telah dikhabarkan sejak awal 2016 dan kononnya akan berlaku di kawasan yang baru bersebelahan dengan bandar-bandar dan dataran Penebusan pertama .

Walau apapun, yang “kisah epik hidup di kawasan tengah bertimbang Amerika,” menurut laman web rasmi rockstargames.com/reddeadredemption2. “Dunia permainan yang luas dan atmosfera juga akan menyediakan asas untuk pengalaman berbilang pemain dalam talian jenama baru,” yang dijanjikan.

Sebuah treler debut ditetapkan untuk siaran 20 Okt di 11:00 EST (15:00 UTC, 17:00 Eropah Tengah; 23:00 Singapore / Filipina / Malaysia / Beijing;. 02:00 Sydney, Australia) – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.