Home / Hiburan / Review: Wings Of The Wild oleh Delta Goodrem

Review: Wings Of The Wild oleh Delta Goodrem

Delta Goodrem melepaskan binatang dalaman beliau dalam Wings Of The Wild . Dari kelihatan seni album sahaja, yang melihat Goodrem sprinting yang patung bersama harimau, anda tahu penyanyi Australia yang berusia 31 tahun bermain dengan kiasan haiwan agak sedikit dalam album studio kelima.

Ia dibuka dengan Feline di mana dia menyanyi mengenai akhirnya berasa Uncaged dan bersedia untuk berjalan bebas seperti haiwan yang berjalur; sebelum melancarkan ke dalam Wings sukan mesej yang sama yang melambung tinggi ke tahap lebih tinggi, ceplosan.

Goodrem adalah nyata inspirasi apabila menggunakan metafora ini, lukisan pada mereka untuk melawan melalui pertempuran hidup.

dalam muzik, album menangkap pengertian ini segala sesuatu liar dan unhinged dengan besar, rentak raksasa, namun menyimpan ia sebahagian besarnya pop dan radio-friendly.

Antaranya trek adrenalin mengepam, ia hanya pada Cukup di mana ia berasa anthemic. Disokong oleh koir dan menampilkan rapper Gizzle, landasan yang menaikkan semangat, yang bercakap tentang tidak pernah berasa cukup agak baik, mengeluarkan suasana dipam-up jadi, ia menghantar menggigil ke bawah tulang belakang anda ke arah akhir.

detik-detik beliau lebih lembut cantik juga. Goodrem mengakui yang hairan dengan kerumitan hidup dalam balada berat dan Hanya Manusia . Metafora haiwan boleh mendapatkan cheesy pada masa-masa tetapi di sini, dia datang kira tulus dan jujur.

Penyanyi itu sentiasa mempunyai cara dengan menyanyikan lagu-lagu yang menjadi sumber inspirasi sejak debut tunggal Born To Cuba dan banyak lagi daripada satu dekad kemudian, ia adalah baik untuk melihat beliau masih sama dengan Wings Of The Wild .


Delta Goodrem

delta goodrem

The penyanyi Australia menunjukkan off vokal berkuasa di album barunya.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia