Home / Hiburan / Review: Usher masih bergerak

Review: Usher masih bergerak

Review: Usher still has the moves

Selain melaksanakan hits lama dan lagu-lagu baru, Usher turut menyentuh mengenai negeri turmoiled semasa di dunia. semasa persembahan di Malaysia baru-baru ini. Foto: Sepang Litar Antarabangsa

Entertainment

Yeah! kembali Usher ini!

Persembahan di Litar Antarabangsa Sepang pada Formula baru-baru ini 1 Petronas Grand Prix Malaysia selepas perlumbaan konsert dan enam tahun selepas lawatan terakhirnya ke Malaysia, pemain sandiwara seksi Usher membuktikan bahawa dia masih mempunyai bergerak.

acara ini bermula pada jam 5 petang dengan stabil Universal Music ini bakat tempatan – Natasha Saas, Fazura, Modescape dan Backtobasixx – mendapatkan orang ramai yang panas. Orang-of-the-jam membuat penampilan di hampir 20:00.

Selepas petang mesin hangat dan screeching tayar, vokal lancar pemenang Grammy itu telah disambut dengan wisel serigala dan sudah tentu, sorakan kuat.

Seolah-olah membuat untuk masa yang sudah hilang, Usher dipercepatkan melalui katalog lebih daripada 20 lagu yang merangkumi lebih dua dekad. Kebanyakan kegemaran orang ramai daripada rekod yang lebih awal seperti 8701 dan Pengakuan telah dimasukkan, tetapi American R & B Hitmaker adalah jelas berminat untuk mempamerkan album baru Hard II Love .

harapan untuk melakukan perkara yang hits wajib, dia terpesona perjalanan ke persembahan trek yang tidak biasa dengan senyuman yang hangat dan sangat sopan, “Saya berharap anda tidak keberatan jika saya menyanyikan beberapa lagu baru.”

tidak menjadi soal yang tidak ramai tahu lirik, orang ramai bertepuk tangan dan menjerit semua yang sama tetapi mereka disimpan tepukan kuat sekali mereka untuk hits seperti OMG Yeah! Tanpa Anda DJ Got Us Fallin ‘In Love Burn Anda Make Me Wanna U Got It Bad , My Boo dan, sudah tentu, Crush -. duet dengan Yuna

orang bukan sahaja berjaya mengasak semua muzik itu ke dalam jam yang ditambah persembahan, dia juga agak tdk formal. Kelemahan adalah bahawa kebanyakan lagu tidak dilakukan sepenuhnya dan terdapat agak sedikit barangan pra-rakaman terlalu

Walaupun cuaca yang panas, Usher turut mempamerkan bakat yang lain -. menari. Lelaki berpeluh begitu banyak, peringkat terpaksa mengemop! “Ia benar-benar panas di sini. Saya berpeluh seperti gila, “katanya. Rasa dia akhirnya menyedari jaket dan janggut tidak idea yang sangat baik.

usher

Dia mungkin telah berpeluh banyak dalam konsert itu, tetapi didnt yang menghalang Usher daripada mempamerkan kemahiran menari beliau.

Pernah menggoda, dia pemimpin-pemimpin abs papan cuci yang terkenal tetapi malangnya, lelaki yang baik memutuskan untuk mengekalkan pakaiannya di atas untuk sepanjang malam.

Terdapat banyak “Yeaaahs “dan” Uhhhs “yang bekerja seperti mantera sihir untuk orang ramai teruja tetapi Usher mempunyai banyak barangan yang mendalam dia mahu berkongsi juga. Minda anda, ia tidak biasa “Saya suka Malaysia” olok-olok. Baring jiwanya, Usher bercakap mengenai siaran studio kelapan.

“Saya melihat diri saya di cermin dan membuat keputusan. Saya memilih untuk mengasihi. Saya tidak boleh menyalahkan orang dalam hidup saya untuk hubungan masa lalu kerana saya memainkan peranan dalam mereka juga. Saya tidak mahu menjadi musuh lagi. “

Jelas sekali, cinta adalah tema pada malam tersebut.

Ketika orang itu dengan falsettos pembunuh berkata,” Saya ingin memberitahu anda bahawa saya suka anda. Dan ia adalah OK jika kita belum pernah bertemu kerana dalam kita semua yang sama. Saudara-saudara saya dan adik-adik saya. Saya tidak boleh melakukan apa yang saya lakukan di atas pentas tanpa anda “… anda percaya kepadanya.

Nota paling serius malam datang apabila Usher dibesarkan tembakan baru-baru ini dan hak-hak minoriti di Amerika Syarikat. “Saya kecewa dengan apa yang berlaku di negara saya. Kehilangan nyawa hitam, penguatkuasaan undang-undang, hak minoriti. Tembakan. Ketakutan. “Dunia, katanya, memerlukan kasih sayang dan walaupun terdapat perbezaan kita, ia adalah cinta yang akan melihat kita melalui. kata-kata bijak sekali.

Tidak ada encore, tetapi itu OK. Dia meninggalkan kami dengan sedikit kebijaksanaan dan banyak kasih sayang.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.