Home / Hiburan / Review: Encore: Movie Partners Sing Broadway oleh Barbra Streisand

Review: Encore: Movie Partners Sing Broadway oleh Barbra Streisand

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Saya tidak boleh bayangkan bagaimana menakutkan ia akan menjadi untuk melaksanakan duet dengan padang-sempurna Barbra Streisand, terutamanya jika anda bukan seorang penyanyi profesional.

tidak seperti beliau “duet” terakhir album rakan-rakan (2014), yang mempunyai rakan-rakan penyanyi, kerja terbaru Streisand ini, Encore: Movie Partners Sing Broadway mempunyai, sebagai tajuk mencadangkan, pelakon menyanyi lagu-lagu Broadway dengan dia

Kebanyakan artis jemputan beliau pada album. mempunyai latar belakang muzik yang kuat – Hugh Jackman, Alec Baldwin dan Patrick Wilson mendapat bermula dalam muzikal dan Jamie Foxx telah kedua-duanya bertindak dalam filem muzik (? yang boleh melupakan gambaran pemenang anugerah Oscar Ray Charles) dan dibebaskan album – manakala yang lain seperti komedi ratu Melissa McCarthy dan Star Wars: Pasukan membangkitkan Daisy Ridley adalah pilihan yang agak di luar jangkaan

yang menghairankan, Ridley mempunyai suara yang merdu dan dapat memegang sendiri berikutnya untuk Streisand dan Anne Hathaway. pada pada Ballet .

Sementara itu, McCarthy bukan sahaja membawa rasa yang lebih ringan untuk album melalui kelakar kelakar beliau dengan Streisand, tetapi penuh punch apabila dia menyampaikan nota besar ke arah akhir Apa-apa Boleh Anda Lakukan .

standouts lain termasuk pendengaran bariton suara kaya Chris Pine di Saya akan Be Melihat Anda / I sudah terbiasa To You dan Loving You di mana Wilson dan Streisand ini suara meld paling indah.

Tetapi album yang benar-benar mencapai tahap kemuncak dalam Mendaki Setiap Mountain (pun tidak bertujuan), paparan Streisand dan Foxx ini pelbagai vokal dan rasa mereka kesalahan.


Barbra Streisand

barbra streisand

album ini telah banyak berlaku untuk itu, terutama sesuatu yang baru daripada mendengar pelakon menyanyi .

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *