Home / Hiburan / Review: BigBang tolak seorang ahli adalah hanya sebagai baik

Review: BigBang tolak seorang ahli adalah hanya sebagai baik

Review: BigBang minus one member is just as good

Daesung daripada BigBang memberikan para peminat Malaysia yang rasa Trot (a genre muzik pop di South Korea yang berbunyi seperti Dangdut) dengan solo terkena Lihatlah Pada saya, Gwisoon. Gambar: IME Productions

Entertainment

Ia telah setahun sejak kumpulan super Korea Selatan BigBang kali terakhir di Malaysia, dan nasib baik untuk peminat memuja mereka, selamat tinggal K-pop tidak selama-lamanya.

Dan lelaki tidak ketiadaan membuat jantung tumbuh fonder!

VIP Malaysia (sebagai peminat BigBang digelar) menjerit liar sebaik sahaja royalti K-pop muncul pada 2016 BigBang Made yang (VIP) pelancongan di Kuala Lumpur baru-baru ini, dan yang hanya video mereka berkelip pada skrin gergasi.

Apabila empat anggota band sebenarnya berjalan di atas pentas di Stadium Merdeka, ia membayangkan kegembiraan hati. Siapa yang boleh menyalahkan mereka walaupun? Ini adalah perjumpaan cinta pahit manis untuk BigBang dan orang kenamaan sebagai boyband yang menandakan ulang tahun ke-10 (satu dekad adalah kekekalan di dalam K-pop) dengan dua tahun pengerahan perkhidmatan tentera dan nuklear lengan gila pemimpin Korea Utara Kim Jong Un menjulang.

dan orang kenamaan telah sudah merasakan kesedihan manis berpisah dengan ketiadaan tertua dan ahli BigBang kelima, TOP, yang dilaporkan dijadualkan untuk berkhidmat kepada negaranya pada akhir tahun ini.

Tetapi sebagai salah VIP dgn suara sedih berbisik, mereka akan mengambilnya Haru Haru (hari demi hari).

Maksudnya hit mani kumpulan itu sedih tidak pada senarai main malam itu BigBang menggegarkan keluar carta ternak dari yang Membuat dan Alive album. Anda akan berfikir dengan sifatnya sebagai sambutan ulang tahun, semua kanak-kanak lelaki akan dilancarkan Goldie yang oldie atau dua …

bigbang

Taeyang belting solo terkena Mata, Hidung, bibir.

Tidak bahawa peminat dijaga kerana mereka lapped sehingga gula-gula yang lebih baru, dari Loser Boy Bad Bang Bang Bang Sober Bae Bae kepada Kami Like 2 Party dan Fantastic Baby .

Anak-anak pasti tahu bagaimana untuk memakai yang hebat parti, sehinggakan anda tidak boleh membantu tetapi berasa maaf untuk arena sejarah kita sebagai irama letupan kumpulan itu disimpan terhantuk seperti peluru meriam longgar sepanjang persembahan.

The vibe elektrik tidak meringankan walaupun band ini bermula belting balada jarang berlaku, Jika Anda yang kononnya adalah surat cinta dari G-Dragon kepada rahsia bekas teman wanitanya.

ini menyediakan pentas untuk persembahan solo individu BigBang ahli: Strong Baby oleh Seungri; Look At Me, Gwisoon oleh Daesung; Eyes Lips Hidung oleh Taeyang dan Crooked oleh GD, yang dihadkan dengan Good Boy duet elektro-tarian Taeyang dengan GD.

Oleh masa ini, orang kenamaan telah dgn pusing jeritan bersama-sama kerana mereka penuh semangat mengayun lightsticks kuning VIP mahkota terang mereka di udara malam yang berdesir.

persembahan solo mungkin menunjukkan mengapa boyband yang eklektik berdaya cipta adalah seperti panas kerana selama-lamanya 10 tahun industri muzik sangat dihasilkan mana keseragaman dipandang tinggi.

untuk satu, Daesung adalah salah satu berhala Korea pertama, jika tidak perintis, untuk merakam sebuah lagu Trot (a Dangdut seperti genre klasik pop di Korea) , dan dia hilariously membuktikan serba boleh dengan sejuk beliau ahjussi (bapa saudara) bergerak ke nombor Trot terbarunya Gwisoon!

bigbang

Seungri persembahan solonya melanda Baby Strong

Sebagai sebuah parti pelayaran bon pelbagai, 2016 BigBang Made (VIP) Tour -. disokong oleh Malaysia Major Events, satu bahagian di Kementerian Kebudayaan Malaysia Convention & Exhibition Bureau, Pelancongan dan – berakhir terlalu lama lagi, sekurang-kurangnya di sebelah muzik bagi saya.

dengan itu menjadi konsert merangkap fanmeet, rancangan tersebut dilucutkan daripada personas flamboyan yang BigBang telah memeluk dalam beberapa tahun yang lalu untuk memberikan peminat mengintip daripada sebelah “sebenar” daripada kuasa K-pop.

kanak-kanak lelaki walaupun memakai “menunjukkan pelbagai hidup” di mana mereka menjemput peminat untuk “bermain” dengan mereka dalam satu siri permainan sebelum persembahan mereka .

Tetapi kerana peraturan bukan fraternisation-ketat kami di bawah PUSPAL (Agensi Pusat Permohonan Penggambaran Filem dan Persembahan Artis Luar Negara), salah menganggap, BigBang sebelum ini enggan menjemput peminat untuk menyertai mereka dalam permainan di atas pentas kerana mereka lakukan di negara-negara lain.

Nasib baik, peminat K-pop adalah jauh yang baik hati dan telah enggan membenarkan laknat yang merosakkan keseronokan mereka.

mereka telah diselesaikan untuk menikmati apa sahaja perkhidmatan kipas mereka mendapat – walaupun dibuat voyeurs di pihak mereka sendiri -.! dan kembali kasih sayang dan lebih

Bawa pada BigBang dekad yang akan datang

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia