Home / Artikel / Rakaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak tular

Rakaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak tular

Rekaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak tular
Rekaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak tular

Rakaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak tular |Rekaman CCTV Dedah Perbuatan Jijik Isteri Dan Anak|Seorang bapa bukan main terkejut apabila ternampak video CCTV rumahnya merakam perbuatan jijik anak dan isterinya sendiri.

Lelaki asal Australi berkenan melihat isteri dan anak lelakinya yang masih berusia 16 tahun bercium dan berpelukan sebelum masuk kedalam bilik.

Menurut sumber,isteri beliau menafikan hal tersebut,namun anaknya mengaku bahwa dia dan ibu tirinya kerap melakukan hubungan seks ketika bapanya tiada dirumah

Dimaklumkan Jackie Hartnett menikahi wanita itu ketika anak lelakinya masih berusia sembilan tahun,dan dia tidak menyangka hubungan mesra anak dan ibu tiri itu berubah ke arah yang menjijikkan.

Menurut jackie Hartnett lagi,dia memasang Cctv di luar dan dalam rumahnya hanya suka-suka mengikut hobinya yang gemar dengan penampakan-penampakan hantu.

Biasanya beliau hanya merakam pada waktu malam sahaja,namun entah bagainma pada hari itu beliau lupa mematikan rekaman cctv dirumahnya

Selepas balik kerja,saya melihat rekaman sepanjang hari dan saya melihat isteri masuk kedalam bilik anak,mereka pada mulanya berbicara dengan mersa sebelum melanjutkannya ke atas katil.ujarnya

Bagaimanapun wanita itu mengaku bersalah dan di jerat dengan hukuman enam bulan penjara kerana berhubungan intim dengan anak dibawah umur- eberita.org

dalam ktajuk yang lainnya seorang anak tak tahan kerana ibunya sanggup lepaskkan nafsu kepada anak ikannya

Anak lapor ibu kerap berzina dengan ‘anak ikan’ belaannya

PUTRAJAYA: Seorang ibu tunggal dicekup bersama lelaki muda atau ‘anak ikan’ belaannya di sebuah rumah di Presint 9, di sini awal pagi kelmarin selepas diserbu penguat kuasa agama yang bertindak atas aduan anak wanita itu sendiri.

Serbuan dilakukan pada jam 2.50 pagi oleh sekumpulan penguat kuasa Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi) Putrajaya hasil maklumat anak wanita itu mengenai ibunya berusia 40-an yang sering membawa balik teman lelakinya berusia 20-an dan tidur bersama sejak beberapa bulan lalu.

Sumber berkata, pasangan berkenaan sebelum ini bijak menyembunyikan perbuatan terkutuk mereka kerana rumah itu turut dihuni anak perempuan terbabit yang berusia 20 tahun serta dua anak lelaki belasan tahun.

Menurutnya, mungkin meluat dan tidak mahu bersubahat dengan sikap ibunya yang bergelumang dosa, anak perempuan itu sendiri yang membuat laporan supaya ibunya ditahan.

“Ketika serbuan wanita itu membuka pintu rumah dan membenarkan penguat kuasa masuk seolah-olah tidak melakukan sebarang kesalahan.

“Dia cuba menipu penguat kuasa dengan memberitahu mendakwa teman lelakinya yang ketika itu sudah berpakaian lengkap adalah saudara terdekat yang menumpang buat sementara sebelum memperoleh pekerjaan tetap,” katanya.

Bagaimanapun, penguat kuasa Jawi yang curiga dengan penjelasan wanita terbabit menyoal anak perempuannya dan ketika itulah rahsia jijiknya terbongkar.

“Anak perempuan wanita itu memberitahu sebelum serbuan dilakukan lelaki terbabit tidur di bilik ibunya dan mereka sudah melakukan perbuatan itu sejak beberapa bulan lalu.

“Kata gadis itu, dia sudah berbuih mulut menasihati ibunya supaya menghentikan perbuatan terkutuk itu, tetapi tidak dipedulikan, menyebabkan dia nekad membuat laporan kepada kami,” katanya.

Sumber itu berkata, mendengarkan kata-kata anak gadisnya wanita terbabit cuba berdalih dan mendapat simpati dengan memberitahu dia bakal mengahwini teman lelakinya dan lelaki itu juga memberi kenyataan serupa dengan pengakuan mereka merancang berkahwin dalam masa terdekat.

Bagaimanapun, alasan itu gagal mengelakkan mereka ditahan dan ketika disoal siasat wanita terbabit memberitahu dia menjalinkan hubungan intim dengan teman lelakinya selepas berkenalan melalui laman sembang di Internet.

“Wanita itu juga memberitahu sudah bercerai dengan suami, tetapi gagal menunjukkan dokumen perceraian apabila diminta penguat kuasa,” kata sumber itu.

Menurutnya, pasangan terbabit kemudian dibawa ke pejabat Jawi Putrajaya untuk diambil keterangan lanjur sebelum dibebaskan dengan jaminan.

Mereka disiasat mengikut Seksyen 27 (a)(b), Akta Kesalahan Jenayah Syariah 1997 yang membawa hukuman penjara maksimum dua tahun atau denda RM3,000, jika didapati bersalah.

Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasa Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan, Rohaizan Ismail, ketika dihubungi mengesahkan penahanan pasangan terbabit dan memberitahu mereka akan didakwa di mahkamah syariah dalam tempoh terdekat.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia