Home / Percutian / Race untuk ini suite F1 khas tambahan di Hilton Singapore

Race untuk ini suite F1 khas tambahan di Hilton Singapore

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Race for this extra special F1 suite in Hilton Singapore

Ini adalah hentian pit anda di Hilton Singapore. Photo: Hilton Singapore

Asia & Oceania

Adakah anda salah seorang daripada orang-orang yang mendapat tinggi pada bau membakar tayar? Pada bunyi enjin dan screeching tayar zipping melalui trek pada kelajuan yang menjadikan ia kabur untuk mata kasar revving? Atau mungkin anda suka sisi Payung besar besar yang sedang dijalankan di sekitar dengan sesat, perempuan dua beradik itu?

Jika ia ya kepada mana-mana atau semua itu, anda mungkin peminat Formula 1 perlumbaan. Singapura adalah salah satu daripada pilih tempat untuk salah satu perlumbaan F1 dalam kalendar tahunan.

Mungkin mengesan beberapa gejala pengeluaran peminat F1 mega, Hilton Singapura telah tampil dengan persembahan yang unik. Ia motor lumba bertemakan suite hotel pertama di Asia, suite McLaren-Honda.

Motor yg pesan lebih dahulu suite perlumbaan bertemakan datang penuh dengan McLaren-Honda pemandu kit yang terdiri daripada pakaian pemandu perlumbaan, topi keledar, but dan sarung tangan, kerana serta McLaren-Honda stereng kereta lumba, dan satu set roda paparan. Walaupun kemudahan seperti jubah mandi bersulam khas dengan nama-nama pemandu bertaraf dunia McLaren-Honda Formula 1 pasukan itu, Fernando Alonso dan Jenson Button!

The Hilton, McLaren-Honda seri dalam telah berlaku sejak 2005 hosting pasukan di pelbagai lokasi dan tahun ini di tujuh lokasi perlumbaan setakat ini

Sebelum itu ada tawaran untuk ahli-ahli HHonours pada pengalaman di suite termasuk majlis makan malam yang sangat istimewa.

Walaupun bida yang telah ditutup, sesiapa sahaja boleh masih terus menempah suite hingga 26 Sep tahun ini dengan hanya menuju ke laman web Hilton Singapore. Adakah kita mendengar bunyi mempercepatkan jari menaip sibuk jauh?

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *