Home / Hiburan / Putin membentangkan pasport Rusia ke Hollywood pelakon Seagal

Putin membentangkan pasport Rusia ke Hollywood pelakon Seagal

MOSCOW : Presiden Rusia Vladimir Putin menyampaikan pasport Rusia ke pelakon US Steven Seagal pada hari Jumaat . dan berkata beliau berharap ia akan menjadi simbol bagaimana hubungan marah-marah antara Moscow dan Washington mula meningkatkan

pada majlis Kremlin mana Seagal ditandatangani pasport baru di hadapan Putin, pemimpin Rusia berkata: “Saya mahu mengucapkan tahniah kepada anda dan daftar harapan bahawa ini adalah satu lagi, walaupun kecil, isyarat dan ia mungkin menjadi tanda pemulihan secara beransur-ansur hubungan antara negara kita. “

Apabila Putin kemudian bertanya bagaimana dia lakukan, pelakon menjawab bahawa “segala-galanya adalah baik. Kami akan bercakap kemudian. Buat masa ini hanya berbesar hati untuk berada di sini.”

Putin, peminat jenis seni mempertahankan diri yang Seagal sering mengamalkan dalam filem aksi Hollywood beliau, menandatangani perintah pada permulaan bulan ini untuk memberikan kewarganegaraan Rusia ke Seagal.

pada masa itu, jurucakap Kremlin dinamakan “perasaan hangat ke arah Rusia” Seagal dan selebriti sebagai sebab untuk memberikan isyarat.

untuk lebih daripada satu dekad Seagal, yang menurut laman web sendiri adalah 64, telah menjadi pengunjung tetap ke Rusia. filem-filemnya, termasuk tajuk seperti “Under Siege” dan “Sniper: Ops Khas,” yang popular dengan penonton Rusia

Seagal adalah selebriti Barat yang terkini telah diberikan pasport Rusia pada tahun-tahun kebelakangan ini.. Pada tahun 2013, Gerard Depardieu, pelakon Perancis, telah diberikan kewarganegaraan melalui Putin.

Dalam tempoh dua tahun yang lalu, hubungan antara Rusia dan Washington telah merosot ke tahap paling teruk sejak Perang Dingin akibat daripada konflik bersenjata di Ukraine dan Syria, di mana Moscow dan Washington disokong menentang pihak.

Putin telah berharap, dengan pemilihan Donald Trump sebagai Presiden Amerika Syarikat yang akan datang, hubungan akan bertambah baik. Putin memuji kualiti peribadi Trump, dan Amerika Syarikat Presiden-umat pilihan berkata, beliau mahu hubungan persahabatan.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

kerja kosong malaysia