Home / Sukan / permulaan yang baru untuk England, kata pemain pertahanan Stones

permulaan yang baru untuk England, kata pemain pertahanan Stones

LONDON (Reuters) – perlawanan kelayakan Piala Dunia England menentang Malta pada hari Sabtu akan memberi isyarat permulaan yang baru untuk pasukan kebangsaan selepas beberapa bulan sukar, pemain pertahanan John Stones semalam.

England mengalami pusingan memalukan 16 kerugian kepada Iceland dalam Kejohanan Eropah dan minggu lepas syarikat berpisah dengan pengurus Sam Allardyce berikutan sengatan akhbar menyamar .

lewat matlamat Adam Lallana memberikan England menang 1-0 ke atas Slovakia dalam perlawanan kelayakan F pembukaan Kumpulan, hanya permainan Allardyce yang bertanggungjawab.

“Malta akan menjadi satu peristiwa yang besar untuk kita secara peribadi , kembali di gelanggang sendiri, pengurus baru dan masa yang menarik bagi kami kerana pemain juga, “Batu kepada pemberita.

” Ia bab yang berbeza dan cabaran baru di hadapan kita.

“kami semua mahu datang ke sini dan memenangi sesuatu, tidak berlaku pada musim panas ia hampir permulaan yang baru yang membawa kepada Piala Dunia dan mengambil setiap perlawanan di peringkat kumpulan, dan dua kemenangan yang baik akan meletakkan kami di tempat yang baik dalam kumpulan. “

pemain berusia 22 tahun itu berkata, pengalaman pemain seperti kapten Wayne Rooney telah penting.

” Mereka adalah besar bagi saya secara peribadi dan kanak-kanak lelaki muda yang datang melalui, memberi kami petunjuk dalam permainan, situasi dan apabila perkara-perkara yang tidak berjalan dengan baik, “Batu ditambah.

” Mereka telah ada dan telah melalui pengalaman mereka sebelum ini dan ia adalah jenis baru bagi kami dalam beberapa hal. Mereka adalah besar bagi kumpulan itu. Ia baik kita semua bersama-sama. Kami mempunyai semangat berpasukan yang tinggi tentang kami. “

Pemain pertahanan Manchester City juga disokong bos interim Gareth Southgate untuk mendapatkan pekerjaan yang selama-lamanya.

” Dia tahu semua pemain dalam set-up. Dia sudah besar bagi bawah 21 tahun apabila saya telah berada di sana, dia mendapat piala pada musim panas, “Batu ditambah.

” Satu bab baru untuk dia dan cabaran baru untuk dia, dia akan teruja , datang sini kerja dan cuba untuk melakukan yang terbaik dalam empat perlawanan dan apa yang berlaku selepas itu ia turun kepada FA. “

(Laporan oleh Nivedita Shankar di Bengaluru, penyuntingan oleh Ed Osmond)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia