Home / Teknologi / Permainan Jam Island mengambil penonton dan permainan pembuat ke Mauritius

Permainan Jam Island mengambil penonton dan permainan pembuat ke Mauritius

Game development: A screenshot of Game Jam Island which sees South African studio Free Lives joined by a number of other developers from around the world. — AFP Relaxnews

pembangunan permainan: screenshot Permainan Island Jam yang menyaksikan Afrika Selatan studio Lives Percuma disertai oleh sebilangan pemaju lain dari seluruh dunia. – AFP RELAXNEWS

studio Afrika Selatan Percuma Lives, menunggang kejayaan skrin berjabat permainan tindakan Broforce decamps ke Mauritius selama tiga bulan dan membuat rancangan realiti sendiri .

Permainan tindakan Broforce sambutan lidah-di-pipi filem tindakan US-centric dari tahun 1980-an dan 90-an, pecah ke tempat kejadian pada tahun 2015.

Sehingga empat pemain berjalan melalui hutan, pandangan bandar dan kubu bawah tanah sebagai watak-watak berdasarkan wira tindakan daripada tahun berlalu – Rambro, Brommando, Brobocop dan Double Bro Seven -. Menyelamatkan tebusan dan meniup perkara up di sepanjang jalan

Hampir satu tahun daripada permainan November 2015 dikeluarkan pada Mac, Windows PC dan Linux (ia telah disediakan untuk PlayStation 4 Mac 2016), dan pasukan Percuma Lives telah menubuhkan pangkalan cuti kerja mereka sendiri di Lautan Hindi, di barat benua Afrika di pulau Mauritius.

Broforce sendiri telah pertama diprototaip sebagai sebahagian daripada kesesakan permainan, pecut jangka pendek permainan membuat, dan yang pertama dua episod Permainan Jam Island menawarkan peluang untuk mengintip ke dalam dunia pembangunan permainan kreatif, walaupun di bawah keadaan yang luar biasa.

show Bahagian realiti, profil sebahagian Destinasi percutian, dan sebahagian di belakang tabir diari pemaju, Permainan Jam Island (episod 1: youtu.be/TLicq93Uhg0, episod 2: youtu.be / T_t0eRa98Rc) melihat Lives Percuma disertai oleh beberapa pemaju lain dari seluruh dunia.

Secara umumnya kagum persekitaran Mauritius mereka, ada tetap beberapa serius permainan membuat yang perlu dilakukan oleh personaliti rancangan tersebut, dengan Kotaku memerhatikan ketegangan antara kerja dan bermain.

Belanda Jan Willem Nijman adalah kira-kira setengah daripada terkenal studio indie Vlambeer, yang menikmati pengiktirafan yang besar bagi 2013 aplikasi iOS Ridiculous Fishing .

Baru-baru ini, studio yang dikeluarkan unhinged, penembak rawak dijana Arasy Nuklear seluruh PS4, Mac, PC dan Linux (dengan Xbox One yang akan datang pada akhir tahun ini) dan Nijman sedang bekerjasama dengan rakan-rakan tetamu Kitty Calis, pengeluar pada akan datang PS4 tentpole Horizon: Zero Dawn pada dua projek – satu yang yang disimpan di bawah balutan pada peringkat ini, yang lain tajuk hoki diilhamkan dipanggil Hoky .

Turut hadir ialah Robbie Fraser dari memenangi anugerah iOS, Android, Mac, PC dan Linux permainan 10 minit Desktop Dungeons yang mempunyai bandar-pembina Kingdom Dalam Sky dan permainan pengurusan lain Skyfarm untuk bekerja di antara pantai ping-pong dan kolam sesi.

Sementara itu, Percuma Lives programmer Ruan Rothman membawa Gorn simulasi gladiator VR beliau, prototaip yang sudah dalam sepuluh carta bahagian pada permainan indie pasaran Itch.io. – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.