Home / Berita / penyelia operasi Cleaner dipenjara 3 minggu untuk mengambil upskirt klip video seorang wanita di dalam bas

penyelia operasi Cleaner dipenjara 3 minggu untuk mengambil upskirt klip video seorang wanita di dalam bas

SINGAPURA: Seorang penyelia operasi bersih dipenjara tiga minggu pada hari Khamis untuk mengambil video upskirt seorang wanita yang tertidur di dalam bas.

Subramaniyam Supan, 54, mengaku bersalah terhadap satu tuduhan menceroboh ke dalam peribadi seorang wanita berusia 25 tahun dengan memegang telefon bimbit antara kakinya ketika dia sedang tidur di dek atas SBS Perkhidmatan Transit No 7 di Clementi Avenue 5 pada 16 Mei tahun ini.

caj sama telah diambil kira semasa menjatuhkan hukuman.

mahkamah diberitahu bahawa wanita itu menaiki bas pada kira-kira 7:20 dan duduk di sebelah Subramaniyam yang duduk di tempat duduk tingkap. Tidak lama selepas itu, dia tertidur.

A komuter bas berusia 34 tahun adalah kira-kira untuk turun pada kira-kira 8:15 apabila dia melihat Subramaniyam meletakkan telefon bimbitnya di antara kaki mangsa.

Subramaniyam telah melihat bahawa kaki mangsa terbuka luas dan memutuskan untuk mengambil kesempatan daripada fakta bahawa dengan mengambil video upskirt panjang 20 saat.

Saksi itu memberitahu kapten bas, yang segera berhenti kenderaan. Beliau meminta semua penumpang untuk keluar sebelum dia menghubungi polis.

Mangsa yang tidak menyedari apa Subramaniyam telah dilakukan, sedar apa yang telah berlaku hanya apabila dimaklumkan oleh saksi dan bas kapten.

Timbalan Pendakwa Raya Star Chen memohon hukuman penjara 2-4 seminggu. Beliau berkata kesalahan itu berlaku pada pengangkutan awam manakala mangsa adalah lemah kerana dia sedang tidur di tempat duduk di sebelahnya.

Ketika meminta denda, Subramaniyam berkata beliau semata-mata menyokong keluarganya dan menyesal melakukan kesalahan. A hukuman penjara akan menjejaskan kehidupan keluarganya dan pekerjaan, katanya.

Hakim Daerah Low Wee Ping berkata kesalahan dilakukan dalam bas awam. Beliau berkata, hukuman penjara akan menghalang orang bodoh lain daripada melakukan perkara yang sama.

“Telefon bimbit telah dicipta untuk digunakan bagi tujuan yang baik. Pada masa kini, ia digunakan sebagai instrumen jenayah, ” katanya.

hukuman maksimum kerana menghina kehormatan seorang wanita adalah penjara setahun dan denda.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Incoming search terms:

kerja kosong malaysia