Home / Berita / Peningkatan kekalahan 24% penyertaan

Peningkatan kekalahan 24% penyertaan

Hard at work: (From left) Khairul Zafir, Chacko, OMD Malaysia general manager Datin Liew Siew See and Teh going through thousands of entries for the first series of the Win With Words 2016.

keras di tempat kerja: (Dari kiri) Khairul Zafir, Chacko, Pengurus Besar OMD Malaysia Datin Liew Siew See dan Teh akan melalui beribu-ribu penyertaan untuk siri pertama Win With Words 2016.

PETALING JAYA:. Siri pertama Win With Words 2016 telah mencatatkan peningkatan 24% kekalahan penyertaan berbanding dengan 2014, apabila pertandingan itu dilancarkan

Edisi tahun ini juga menyaksikan campuran yang baik daripada peserta pelbagai kaum dan kumpulan umur.

pemenang Pantai Sentral Park Series, yang berakhir pada 18 Sept, berasal dari Kuala Lumpur, Selangor, Melaka, Perak, Pulau Pinang dan Sarawak, yang terdiri daripada peringkat umur 20 hingga 78.

Perhatikan pengumuman pemenang dalam The Star pada Oktober 4.

jualan IJM Land Bhd dan pengurus kanan pemasaran Susan Teh berkata beliau kagum dengan bilangan yang tinggi penyertaan, menyifatkannya sebagai “satu permulaan yang amat menggalakkan”.

“Selain mempunyai campuran yang baik orang dari seluruh negara, kita mempunyai peserta dari semua peringkat umur yang terdiri daripada pelajar, orang dewasa yang bekerja dan pesara.

“pertandingan ini adalah platform yang sangat baik untuk menggalakkan rakyat Malaysia membaca akhbar dan mengembangkan perbendaharaan kata dan penggunaan kata-kata mereka.

” Ia juga merangsang percambahan fikiran dan membantu untuk memupuk hubungan yang lebih erat di kalangan peserta terutama ahli keluarga, untuk datang dengan kata-kata kreatif untuk mendapatkan mata lebih tinggi, “katanya semasa sesi penjadualan dan audit untuk siri pertama semalam.

dalam menyokong peraduan ini, IJM Land memberi salinan percuma The Star di pejabat-pejabat jualan dan galeri di seluruh negara pada first-come-first-serve untuk 50 pengunjung pertama.

Naza Kia pemasaran dan komunikasi eksekutif Khairul Zafir Mohd Amin berkata beliau kagum dengan sambutan yang baik dalam siri pertama dan tidak sabar untuk nombor yang lebih tinggi penyertaan

kedua -. Seremban 2 Series -. akan berakhir pada 2 Oktober The Light Siri akan datang akan datang

Turut hadir semasa sesi itu merupakan pembangunan perniagaan jualan pengiklanan dan Penolong pengurus Besar Star Media Group Sara Chacko.

Win With Words 2016 dianjurkan oleh Star Media Group, sempena sambutan ulang tahun ke-45, dengan IJM tanah dan rakan kongsi kereta rasmi Naza Kia. hadiah-hadiah menarik bernilai lebih RM480,000 untuk dimenangi dalam peraduan ini.

Sehingga 30 Okt lima huruf abjad yang diperuntukkan dengan beberapa mata tertentu masing-masing akan disiarkan setiap hari dalam The Star .

Peserta perlu dipotong dan mengumpul surat ini dan membentuk dua perkataan yang berbeza dari Oxford Kamus Bahasa Inggeris ke mata.

keping dipotong hendaklah disertakan dengan borang penyertaan asal yang terdapat di akhbar dan kata-kata boleh diulangi merentasi pelbagai bentuk.

Semua orang mempunyai peluang untuk menang.

Empat puluh lima peserta bertuah untuk setiap siri akan membawa pulang RM500 sebagai sebahagian daripada The Star Anniversary Hadiah Bonus.

selain itu, enam akan dipilih daripada kolam keseluruhan peserta untuk bertanding dalam Finale Cabaran Grand mana dua kereta akan dimenangi.

Mereka sebahagian mengambil juga boleh mendapatkan mata bonus tambahan dengan berpegang token khas dijumpai di dalam The Star atau hanya dengan mendaftar untuk The Star Fail atau ePaper semasa pameran bergerak di seluruh negara.

Pastikan anda mendapatkan salinan The Star setiap hari dan menghantar lebih penyertaan untuk peluang yang lebih tinggi untuk menang besar dalam cabaran ini Scrabble-inspirasi.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.