Home / Sukan / pemimpin Petaling membisingkan Kepong di Junior Purple League

pemimpin Petaling membisingkan Kepong di Junior Purple League

Chasinee Korepap in action for Petaling BC in the Junior Purple League.

Chasinee Korepap dalam tindakan untuk Petaling SM di Junior Purple League.

KUALA LUMPUR: Ia membayar untuk mempunyai dalang dalam pasukan

.

keputusan Ketua jurulatih Yap Kim Hock untuk mencuba Chen Tang Jie-Tew Jia Jia dalam acara beregu campuran buat kali pertama menjadi titik perubahan bagi Petaling BC apabila mereka menundukkannya yg paling disukai Kepong BC 11-8 dalam Junior Ungu liga di Gem dalam Mall di Cyberjaya pada Sabtu.

Tang Jie-Jia Jia meningkat kepada majlis itu apabila mereka digabungkan dengan hebat untuk mengalahkan Robby Darwis-Silprakob Suphapich 11-10, 11-10, 9-11, 11-3 untuk memberi kelab mereka kelebihan yang menang.

Sebelum perlawanan penentuan, Petaling BC telah memenangi dua perlawanan melalui Leong Jun Hao ( ‘perseorangan dan Thailand mereka import Chasinee Korepap (kanak-kanak perempuan kanak-kanak lelaki) perseorangan) tetapi Kepong BC bangkit ke tahap perlawanan dengan kemenangan oleh Helmie Zulhaidee Zulman-Tee Kai Wun ( ‘beregu dan Bonoi Pakitta-Pearly Tan Kong (kanak-kanak perempuan kanak-kanak lelaki) beregu).

Walaupun kemenangan itu, Petaling BC masih ketinggalan Kepong BC dalam kedudukan liga. Selepas pusingan kedua, Kepong BC atas meja dengan 28 mata, diikuti Petaling BC pada 25 mata.

“Secara keseluruhan, strategi kami untuk meletakkan Tang Jie dan Jia Jia berhasil kerana mereka memastikan kemenangan untuk kita. Saya kecewa kerana kami boleh menang perlawanan ketiga (beregu kanak-kanak lelaki ‘) serta dan mendapatkan beberapa mata tambahan tetapi kita hilang, “kata bekas ketua jurulatih badminton negara Kim Hock.

“Kita perlu mengkaji lawan kami seterusnya berhati-hati. Kami berhasrat untuk merapatkan jurang mata antara kita dan Kepong BC. “

Sementara itu, Ampang Jaya BC tidak mempunyai khidmat juara gadis remaja dunia ‘Goh Jin Wei pada hari Sabtu tetapi masih berkuasa perjalanan ke sensasi 10 -7 memenangi BU Dragons SM.

Petaling Jaya SM dan Puchong United BC turut mencatatkan kemenangan pertama mereka musim ini apabila menewaskan Bangsar Hawks BC (11-7) dan Cheras BC (10-7) masing-masing.

Muar BC bangkit daripada kekalahan Ahad lalu untuk mengalahkan Serdang BC 12-5.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.