Home / Artikel / Peliknya! Wanita Ini Seperi Dirasuk Hantu Merah Jambu

Peliknya! Wanita Ini Seperi Dirasuk Hantu Merah Jambu

Sebelum ini jika bercakap mengenai siapakah yang obses dengan warna merah jambu ataupun Pink, pasti wajah Nicki Minaj dan Dato Seri Vida akan terbayang dalam fikiran. Tetapi kini tidak lagi kerana Hangat.com berjaya menjumpai seorang wanita yang begitu obses dengan Pink dan kami pasti tiada siapa yang dapat mengalahkannya.

Hidup Selama 36 Tahun Dengan Pink

Percaya atau tidak, wanita ini yang dikenali sebagai Kitten Kay Sera telah hidup selama 36 tahun dengan Pink! Bermula dengan baju,rambut, kelengkapan rumah serta air yang diminumnya juga adalah berwarna Pink.

Penyanyi dan penulis ini mula obses dengan warna ini bermula pada sambutan hari lahirnya yang ke 20 dimana ketika itu beliau menggayakan segala-galanya dengan warna Pink. Mula terasa sesuatu dengan warna Pink, sejak itu beliau mengubah segala-galanya dengan warna kegemarannya.

Terkenal Di West Hollywood

Menariknya lagi, anjing Sera juga berwarna Pink. Pendek kata saat anda mula menjejak masuk ke rumahnya, terasa seperti berada di dimensi lain.

Oleh kerana beliau begitu unik, Sera cukup dikenali dikawasan kejiranannya dan terkenal dengan sikapnya yang begitu peramah dan positif. Kemana sahaja beliau pergi, pasti akan ada yang mahu bergambar bersamanya.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia