Home / Teknologi / pelayar Opera unfurls percuma, perkhidmatan VPN yang tidak terhad

pelayar Opera unfurls percuma, perkhidmatan VPN yang tidak terhad

Awesome: Opera 40 introduces a free, unlimited VPN. — Opera Software

Awesome: Opera 40 memperkenalkan percuma, VPN yang tidak terhad. – Opera Software

Pelayar Web Opera telah melancarkan Virtual perkhidmatan Rangkaian Persendirian dibina dalam versi terbaru aplikasi desktop.

Sebaik sahaja diaktifkan, Opera VPN menetapkan sambungan disulitkan selamat dengan salah satu daripada lima pelayan Opera seluruh dunia.

“Kita tahu bahawa orang bimbang tentang privasi mereka dalam talian dan bahawa kepentingan untuk VPN semakin meningkat,” kata Krystian Kolondra, Naib Presiden Kanan pelayar Opera untuk komputer.

“Bagaimanapun, dua halangan utama yang menyekat orang daripada menggunakannya: VPN adalah terlalu rumit untuk digunakan, dan mereka memerlukan langganan bulanan Opera memutuskan kedua-dua isu dengan memperkenalkan perkhidmatan percuma dan mudah untuk digunakan yang betul ke dalam. pelayar. ”

Secure 256-bit AES penyulitan, dijalankan bersempena dengan Opera anak SurfEasy, adalah perkhidmatan tidak-log, yang bermaksud bahawa tidak rakan kongsi menyimpan maklumat tentang pelayaran pengguna sejarah, syarikat itu berkata.

Pengguna boleh memilih antara laluan trafik pelayar mereka antara Jerman, Belanda, Singapura, Kanada dan Amerika Syarikat, atau mereka boleh memilih untuk membiarkan Opera memilih lokasi untuk mereka.

penambahbaikan tambahan untuk video pop-out, terbina dalam pembaca berita, mod penjimatan bateri, dan sokongan Chromecast juga telah dilaksanakan pada Opera 40.

A tutorial video (di atas) mengiringi pengumuman , dengan Opera 40 yang boleh didapati dari opera.com/computer. – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.