Home / Teknologi / Pelancaran Android Pakai 2.0 ditangguhkan

Pelancaran Android Pakai 2.0 ditangguhkan

More time needed: Google want to perfect and fine tune the software. —  AFP Relaxnews

Lebih banyak masa diperlukan: Google mahu menyempurnakan dan mengemaskini perisian. – AFP RELAXNEWS

Google mengumumkan minggu ini bahawa pelepasan Android Pakai 2.0, platform smartwatch generasi akan datang mereka, akan ditangguhkan sehingga 2017.

Pada asalnya dijadual melancarkan jatuh ini, Google kini telah memutuskan untuk melanjutkan program pemaju pratonton dengan syarikat itu mengulas bahawa mereka akan menggunakan masa tambahan untuk menerima maklum balas lanjut mengenai peranti dan tune sempurna dan denda perisian.

Sebaliknya Google telah melancarkan preview pemaju ketiga minggu ini dengan ciri-ciri tambahan, termasuk tambahan besar Google Play pada Android Wear.

The Play Store untuk Android Pakai 2.0 akan membolehkan pengguna melayari aplikasi disyorkan memandangkan rumah dan mencari aplikasi menggunakan suara, papan kekunci, tulisan tangan, dan disyorkan pertanyaan, supaya mereka boleh mencari dengan lebih mudah. ​​

Pengguna juga boleh menguruskan aplikasi dengan lebih mudah dengan mengemas kini atau membuang pemasangan mereka dalam “Apl saya” pandangan pada jam tangan mereka, dan boleh bertukar antara berbilang akaun.

Dan salah satu ciri yang paling penting, pengguna kini tidak lagi perlu mempunyai aplikasi kedua-dua pada telefon mereka dan pada jam tangan mereka, dengan versi baru memberi pengguna pilihan untuk memasang aplikasi hanya pada jam tangan, dengan aplikasi telefon tidak lagi perlu . – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia