Home / Berita / pelakon Jepun ditipu lucah langkah keluar dari bayang-bayang

pelakon Jepun ditipu lucah langkah keluar dari bayang-bayang

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Japanese actress Saki Kozai speaking during an interview with Agence France-Presse (AFP) in Tokyo.PHOTO: AFP.

pelakon Jepun Saki Kozai demikian semasa temu bual dengan Agence France-Presse (AFP) dalam Tokyo.PHOTO: AFP .

Muda, cantik dan berharap untuk kemasyhuran, Saki Kozai (gambar) fikir dia telah menemui tiket beliau untuk menjadi terkenal selepas model Pengakap jelas ternampak beliau pada jalan Tokyo dan menawarkannya pekerjaan.

Kemudian hanya 24 tahun, Starstruck dan teruja, dia cepat menandatangani perjanjian dengan agensi dia memperkenalkannya kepada, mempercayai bahawa dia tidak lama lagi akan bintang dalam video promosi.

Malah, ia bukan satu agensi model, dan pada hari pertama Kozai menemui pekerjaan yang diperlukan beliau untuk mempunyai hubungan seks pada kamera.

“Saya tidak menanggalkan pakaian saya. Apa yang saya boleh lakukan adalah menangis, “katanya, sambil menambah bahawa dia tidak menemui jalan keluar dari keadaan yang mengerikan itu.

“Terdapat kira-kira 20 orang di sekeliling saya, menunggu. Tiada wanita boleh mengatakan ‘tidak’ apabila mereka dikelilingi seperti itu, “katanya.

Kozai, kini 30, adalah antara wanita Semakin yang melangkah keluar dari bayang-bayang untuk mengatakan bahawa mereka telah dipaksa untuk bekerja dalam industri lucah bernilai berbilion dolar Jepun.

filem Adult boleh didapati secara meluas di Jepun, yang mempunyai sikap yang agak liberal ke arah pornografi.

Tetapi sisi gelap industri jarang dibincangkan, tidak pula hak-hak mereka yang bekerja di dalamnya.

Tuduhan bahawa wanita dipaksakan kepadamu dalam adegan seks kadang-kadang kejam, pada filem kerelaan mereka, mendorong industri untuk mengeluarkan permohonan maaf pernah berlaku sebelum ini dan berjanji perubahan.

Kejutan mea culpa diikuti penangkapan Jun tiga agen bakat Tokyo dituduh memaksa seorang wanita untuk muncul dalam lebih daripada 100 video lucah.

Seperti Kozai, wanita itu tidak dinamakan juga fikir dia akan menjadi model.

Pengkritik berkata perekrut lucah helah wanita muda – termasuk di bawah umur – dengan janji-janji showbusiness kemasyhuran.

Dalam kes lain, kanak-kanak perempuan yang terjebak dengan gaya hidup yang mewah sebelum mereka meletakkan untuk bekerja dengan seks filem untuk membayar “hutang”.

Agencies menjaga mereka terjebak dengan ancaman, ugutan dan kontrak penipuan.

kumpulan bukan keuntungan Jepun Lighthouse, yang bekerja untuk menghentikan penyeludupan manusia, berkata lebih 60 pelakon cuba untuk melarikan diri perniagaan menghubungi mereka pada separuh pertama tahun 2016 -. Jauh melebihi tahun sebelumnya

“Dan kami rasa ini adalah hanya sebahagian kecil daripada bilangan itu,” kata jurucakap Rumah Api Aiki Segawa.

“Ramai mangsa rasa bersalah, berfikir bahawa apa yang berlaku adalah salah mereka.”

Kebanyakan wanita muda – di antara 18 dan 25 – dengan sedikit pengetahuan kontrak undang-undang dan kes yang sukar untuk membuktikan dalam mahkamah.

“Mereka tidak semestinya semua disalahgunakan atau dikurung … Ia lebih seperti mereka ditipu,” kata Segawa. – AFP

Incoming search terms:

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *