Home / Teknologi / Pasukan Apple dengan Deloitte untuk menolak jauh ke dalam kerja-kerja

Pasukan Apple dengan Deloitte untuk menolak jauh ke dalam kerja-kerja

New revenue stream: Apple and Deloitte said they will collaborate on an EnterpriseNext consulting offering designed to help clients take advantage of Apple’s mobile hardware, software and services in the workplace. — Reuters

aliran pendapatan baru: Apple dan Deloitte berkata mereka akan bekerjasama dalam persembahan EnterpriseNext perundingan direka untuk membantu pelanggan mengambil kesempatan perkakasan mudah alih, perisian dan perkhidmatan Apple di tempat kerja. – Reuters

SAN FRANCISCO: Apple mengumumkan perikatan dengan kumpulan perkhidmatan profesional Deloitte untuk mendapatkan lebih banyak perniagaan yang menggunakan iPhone dan iPads sebagai alat di tempat kerja.

Deloitte mewujudkan amalan Apple dengan lebih 5,000 penasihat strategik dikhaskan untuk membantu perniagaan mengamalkan gaya kerja baru dengan menggunakan peranti mudah alih California teknologi gergasi dan perisian, berkata syarikat-syarikat dalam satu kenyataan bersama.

“iPhone dan iPad ialah mengubah cara orang ramai di mana-mana mendapatkan kerja yang dilakukan,” kata Ketua Apple Eksekutif Tim Cook.

“Melalui kerjasama ini, kami dapat membantu lebih banyak perniagaan memanfaatkan keupayaan yang luar biasa yang hanya ekosistem Apple boleh menyampaikan.”

Apple telah lama bekerja untuk pergi di luar menjadi hits di kehidupan peribadi rakyat untuk menjadi alat popular di tempat kerja.

perkongsian Untuk itu, Apple telah membentuk dengan gergasi teknologi perniagaan seperti Cisco, IBM dan SAP. Microsoft menyesuaikan versi aplikasi produktiviti untuk peranti mudah alih Apple.

Apple dan Deloitte berkata mereka akan bekerjasama dalam persembahan perundingan EnterpriseNext direka untuk membantu pelanggan dengan menggunakan perkakasan mudah alih, perisian dan perkhidmatan Apple di tempat kerja.

tenaga kerja Deloitte sendiri menggunakan lebih daripada 100,000 peranti dikuasakan oleh sistem operasi mudah alih iOS Apple, menurut Ketua Eksekutif Punit Renjen.

Deloitte ialah syarikat multinasional yang beribu pejabat di New York.

“amalan Apple kami yang berdedikasi akan memberikan perniagaan global kepakaran dan sumber yang diperlukan untuk memberi kuasa kepada tenaga kerja mudah alih mereka untuk mengambil kesempatan daripada iOS ekosistem berkuasa, iPhone dan iPad tawaran,” kata Renjen.

Apple telah berusaha untuk membangunkan kembali jualan iPhone yang telah menjadi pembuat wang utama untuk beberapa tahun.

Walaupun syarikat itu telah disebut-sebut jumlah jualan iPhone satu bilion, jumlah yang dijual pada suku berakhir Jun 25 jatuh 15% berbanding tahun sebelumnya, menonjolkan kebimbangan terhadap pertumbuhan bagi pemandu keuntungan utama.

pasaran telefon bimbit tepu dan tekanan telah sengit, kebanyakannya dari telefon bimbit kos rendah menggunakan perisian Android yang disediakan oleh Google percuma.

ramping penggunaan iPhone dan iPads di tempat kerja akan memperluaskan pasaran Apple untuk peranti dan meningkatkan peluang untuk membuat wang dari aplikasi atau perkhidmatan yang berkaitan dengan peranti. – AFP

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia