Home / Berita / Ola Bola pelakon menerima gambar bogel dari kipas

Ola Bola pelakon menerima gambar bogel dari kipas

Muhd ​​Luqman Hafidz, yang bertindak sebagai Ali dalam filem Ola Bola, menerima gambar bogel seorang peminat di Instagram baru-baru ini.

pelakon berusia 25 tahun itu berkata beliau terkejut dan tidak menyangka bahawa wanita itu akan berani menghantar gambar bogel dirinya sendiri.

“Saya biasanya membalas mesej daripada peminat apabila saya aku bebas. Kebanyakan mesej yang kira-kira drama saya telah bertindak dalam tetapi saya tidak pernah terfikir untuk menerima apa-apa (bogel) foto, “katanya.

beliau juga mendapat tahu dari artis-artis lain bahawa ia adalah perkara biasa untuk mendapatkan mesej pelik dan telah dinasihatkan supaya berhati-hati dalam berurusan dengan orang seperti ini.
Luqman berkata beliau akan menyekat orang-orang yang menghantar dia “imej yang melampau atau mesej.”

beliau menafikan dia adalah seorang playboy seperti yang dilaporkan dalam ruangan gosip sebelum ini dan berkata beliau kini memberi tumpuan kepada kerjaya lakonannya.

> NUTP gesa untuk siasatan ke atas video bocor guru mencium

Kesatuan Kebangsaan Guru Profesion (NUTP) menggesa pejabat pendidikan daerah untuk menyiasat kesahihan klip video yang kononnya menunjukkan seorang guru dan guru besar mencium dan berpelukan.

klip video selama lapan minit telah dilaporkan telah dikongsi dalam media sosial sejak minggu lalu walaupun tidak menyebut diperbuat daripada lokasi atau nama sekolah yang terlibat.

Presiden NUTP Kamarozaman Abd Razak berkata, siasatan dalaman adalah perlu jika klip video itu disahkan untuk menjadi nyata.

Beliau berkata, pejabat Pelajaran daerah perlu menjalankan siasatan sebelum perkara itu dipindahkan kepada NUTP atau Kementerian Pendidikan.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia