Home / Sukan / mesej pra-perlawanan Mourinho diilhamkan United – Smalling

mesej pra-perlawanan Mourinho diilhamkan United – Smalling

(Reuters) – mesej pra-perlawanan pengurus Jose Mourinho merangkul kesempatan bermain di hadapan daripada yang penuh sesak orang ramai Old Trafford diilhamkan Manchester United kepada 4-1 kekalahan Premier League juara Leicester City, pemain pertahanan Chris Smalling telah berkata.

Selepas back-to-back Liga Perdana Inggeris menewaskan Manchester City dan Watford, United berada di bawah tekanan daripada peminat mereka dan kembali ke rentak kemenangan dengan Smalling bermula yang kekalahan juara menerusi tandukan pada separuh masa pertama.

“bos benar-benar mahu untuk mendapatkan faktor keseronokan kita,” Smalling memberitahu laman web kelab itu (www.manutd.com). “Beliau menegaskan bagaimana terdapat 70-ganjil ribu orang di tempat duduk penonton yang mahu berada dalam kasut kita dan dalam kasutnya.

” Ia adalah satu kes menyedari betapa bertuahnya kita dan bagaimana kita harus pergi di luar sana dan nikmatinya. keputusan untuk membuang kapten England, Wayne Rooney di bangku simpanan mencipta lebih banyak spekulasi.

Smalling, bagaimanapun berkata, pemain berusia 30 tahun itu masih “orang utama” di bawah Mourinho.

“Dia yang sama, seperti dalam sebelum perlawanan apabila kita semua bersiap sedia. Dia sering salah satu yang paling vokal dan dia adalah sama pada hari Sabtu, “kata Smalling.

” Tidak kira apa jua keadaan adalah, apa sahaja permainan, sama ada dia di bangku simpanan atau bermain atau apa sahaja, dia sentiasa jenis yang sama watak dan sebab beliau adalah orang utama England dan lelaki utama kami “

(Laporan oleh Ian Rodricks di Bengaluru; Penyuntingan oleh Greg Stutchbury).

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.