Home / Teknologi / McLaren memperkenalkan semua-elektrik kereta pertama

McLaren memperkenalkan semua-elektrik kereta pertama

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Open-top roadster: The latest McLaren P1 is pure Electric. — AFP Relaxnews

Buka-top roadster: McLaren P1 terkini adalah tulen Electric. . – AFP RELAXNEWS

jenama supercar British McLaren jelas suka bermain dengan peminatnya kerana model terbarunya ialah hypercar bateri untuk di bawah tujuh pasang

Nampaknya dengan persembahan terbarunya, McLaren telah mengambil kaji selidik baru-baru ini mengenai generasi akan datang pemandu dan kesanggupan mereka untuk mendapatkan di belakang roda kereta elektrik agak literal.

Edisi terbaru kepada pelbagai pembuat kereta super British ini adalah plug-in full version elektrik hypercar P1 hibrid. Apa lagi, tidak seperti versi yang sedia ada setiap contoh yang telah mendapati rumah satu ini adalah roadster terbuka atas dan satu yang juga meminjam persediaan tempat duduk pemandu pusat legenda McLaren F1 ini.

Walau bagaimanapun, sebelum anda terlalu teruja, ada tangkapan. Ini tertentu McLaren mungkin tidak sesuai untuk pemandu umur enam lebih.

Diumumkan pada 26 September ini di ibu pejabat British ruang umur yang bersama Formula legenda One, Le Mans dan kereta jalan raya yang sedang berjalan, Ride On McLaren P1 adalah kereta mainan pernah dilalui pertama McLaren. Ia akan dijual pada mulanya sebagai McLaren rangkaian pengedar eksklusif untuk £ 375 (RM2,008) bermula pada akhir Oktober. Menjelang akhir tahun 2016 kereta juga akan mula dijual di peruncit terpilih.

Walau bagaimanapun, untuk perbelanjaan premium, pemandu akan mendapatkan kereta yang boleh pergi dari terhenti untuk kelajuan tertinggi (5km / h) dalam tiga saat, yang mempunyai tiga ke hadapan dan satu gear reverse, ditambah dengan pemain MP3 yang datang pra-dimuatkan dengan sajak klasik. kereta ini juga mempunyai lampu bekerja, tekan butang mula dan, semasa ia hanya boleh didapati di Volcano Kuning, kereta akan sukan cap dagang McLaren dihedral menaik membuka pintu.

Bagi kereta bersaiz penuh syarikat, walaupun kerja-kerja sedang berjalan di sebuah supercar semua-elektrik dan lebih cekap plug-dalam rangkaian kuasa hibrid, McLaren benar-benar sifar pelepasan jalan berterusan pertama tidak dijangka sehingga 2022. – AFP RELAXNEWS

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *