Home / Makanan / Masa untuk roti bakar yang Macallan

Masa untuk roti bakar yang Macallan

Time to toast the Macallan

The Toast The Macallan akan diadakan dari 26 September hingga 1 Oktober. Gambar:. Edrington

Makanan

The event will be hosted by The Macallan Brand Trainer Keith Nair (left), and Brand Advocate Randall Tan.

Acara ini akan dihoskan oleh The Macallan Jenama Trainer Keith Nair (kiri), dan Jenama Advocate Randall Tan

Adakah anda bersedia untuk roti bakar yang Macallan

Salah satu wiski malt tunggal yang terbaik di dunia menjual, The Macallan, akan menjadi tuan rumah Toast acara Macallan di Ritz-Carlton Kuala Lumpur dari bulan September 26 hingga Oktober 1.

Toast The Macallan adalah satu acara yang pop-up khas pameran gaya, di mana tetamu bukan sahaja akan belajar tentang wiski dan jenama melalui sesi merasa wiski yang meriah dan menghiburkan, tetapi juga akan dapat menikmati pelbagai Macallan wiski.

The Macallan juga akan melancarkan siri terbarunya, digelar Trilogy, yang terdiri daripada The Macallan Fine Oak 12 Years Old, The Macallan Sherry Oak 12 Years Old dan ungkapan terbarunya, The Macallan Double tong kecil 12 Years Old.

The Toast pengalaman Macallan akan diadakan selama 6 hari berturut-turut di Ritz-Carlton KL, dan akan dihoskan oleh The Macallan Jenama Trainer Keith Nair, dan Jenama Advocate Randall Tan .

Tiket ke acara itu ialah RM50 nett seorang, yang termasuk penerbangan wiski merasa pelbagai jenama tandatangan malt tunggal, pas masuk ke kawasan pameran paparan pelbagai Macallan, dan lounge Macallan, di mana tetamu akan disajikan dengan koktel adat dibuat.

untuk menempah tiket anda dan mencari lebih banyak maklumat mengenai Toast The Macallan, lawatan www.toastthemacallan.my.

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *