Home / Sukan / Ludogorets untuk gugup menghadapi Arsenal dalam bentuk – Walcott

Ludogorets untuk gugup menghadapi Arsenal dalam bentuk – Walcott

LONDON (Reuters) – Penyerang Arsenal Theo Walcott menjangka Ludogorets kelab Bulgaria menjadi takut hadapan lawatan mereka ke Emirates ke Liga Juara-Juara peringkat kumpulan tali leher pada hari Rabu.

Walcott yang menjaringkan dua gol untuk membantu 10 pemain Arsenal berpegang untuk kemenangan 3-2 menentang Swansea City pada hujung minggu, percaya enam kemenangan berturut-turut kelab itu akan meletakkan juara Bulgaria pada kaki belakang di utara London.

“Saya tidak fikir mereka (Ludogorets) akan sabar untuk bermain kita, itu yang pasti,” kata pemain berusia 27 tahun itu.

“Terutamanya dengan cara kami bermain dan jumlah gol yang kami menjaringkan musim ini sudah. ​​Saya sedang sabar untuk Rabu sekarang.

“Semua orang akan mengatakan bahawa ini adalah perlawanan kita harus menang dan kami tahu kami perlu memenanginya. Tetapi kita telah mendapat untuk memastikan kita sudah bersedia dan kita tidak boleh terlalu leka. Itu benar-benar penting. “

Arsenal telah tersingkir daripada Liga Juara-Juara 16 dalam tempoh enam kempen lepas tetapi Walcott yakin pasukannya telah belajar dari kesilapan mereka.

” Saya akan menggali ke dalam pemain dan semua pemain tahu bahawa tidak ada kepastian dalam bola sepak hari ini. Kami telah berjuang menentang Olympiacos di masa silam, “katanya.

gol Walcott menentang Swansea telah diberikan kepadanya lima gol Liga untuk musim ini, sudah hampir sama tally yang sederhana dalam kempen terdahulu.

“Ia langkah terbesar saya ke hadapan. Ia adalah jenis yang berbeza tenaga yang saya tidak pernah benar-benar mempunyai sebelum ini, “katanya.

” Saya kecewa kerana tidak menjaringkan tiga atau empat (Sabtu) kerana saya sepatutnya dibunuh di luar. Tetapi ia tiga mata dan ia adalah apa yang penting

“Saya gembira dengan matlamat, bermain am dan permainan pertahanan juga -. Yang mungkin lebih penting kerana saya tahu bagaimana saya boleh pergi ke hadapan , ia hanya bit lain untuk melakukan Tetapi sekarang saya telah melakukan bahawa “

(Laporan oleh Claire Bloomfield; Penyuntingan oleh Ian Ransom)..

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.