Home / Sukan / Leicester Ranieri memerlukan konsisten selepas permulaan campuran

Leicester Ranieri memerlukan konsisten selepas permulaan campuran

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

(Reuters) – Pengurus Leicester City Claudio Ranieri menggesa pemain untuk kekal fokus dalam perlawanan dan kerja lebih baik sebagai satu pasukan dalam usaha untuk menawan semula konsistensi yang mendorong mereka untuk tidak dijangka kemenangan Liga Perdana musim lalu.

Leicester telah mengalami permulaan yang bercampur-campur untuk musim ini dan duduk ke-12 dalam Liga Perdana setelah kehilangan tiga daripada pembukaan enam perlawanan, tetapi mereka atas kumpulan Liga Juara-Juara selepas kemenangan berturut-turut.

“Sekarang kita naik dan turun. Dalam Liga Perdana Inggeris kita bermain-biasa, dan Liga Juara-Juara kami telah baik setakat ini, tetapi saya mahu konsisten. Tidak ada formula ajaib tetapi ia adalah penting untuk mengekalkan kepekatan yang sama (dalam permainan), “Ranieri kepada pemberita pada hari Jumaat.

” adalah penting untuk kita mengambil keyakinan dan membuat hubungan baik antara satu sama lain … semua orang melakukan kerja yang sangat baik tetapi tidak bersama-sama .

“saya menolak banyak dengan cara ini dan para pemain penting untuk tinggal bersama-sama dan bermain sebagai satu pasukan. Saya berharap untuk membuat beberapa perlawanan berturut-turut dengan bolos … Apabila anda mempunyai lembaran bersih anda meningkatkan keyakinan anda, anda kekal kukuh dan menjadi lebih baik. “

Pada hari Ahad Leicester tuan rumah kesembilan diletakkan Southampton, yang sedang mencari kemenangan ketiga berturut-turut selepas pulih daripada permulaan hambar untuk kempen itu, dan Ranieri berkata beliau sedar ancaman pembangkang menimbulkan.

“Mereka bermain dengan baik dan sangat pepejal, menggerakkan bola dengan baik dan berbahaya di depan. Pada masa ini mereka yang hebat, “kata Itali berusia 64 tahun itu.

Ranieri itu, pemain tengah Nampalys Mendy boleh membuat penampilan pertama sejak mengalami kecederaan buku lali pada bulan Ogos dan penjaga gol yang Kasper Schmeichel akan disediakan selepas hilang dua perlawanan liga terakhir mereka melalui kecederaan

(Laporan oleh Shravanth Vijayakumar di Bengaluru; Penyuntingan oleh Toby Davis).

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *