Home / Berita / lagu Goofy ditulis oleh Baligh Jepun pergi

lagu Goofy ditulis oleh Baligh Jepun pergi

virus

PETALING JAYA: buah-buahan Untuk satu pelawak Jepun, orang yg amatlah lucu rutin lagu dan tarian telah ditanggung dalam bentuk kemasyhuran Internet di seluruh dunia.

Dalam bit terbaru genius tidak masuk akal untuk pergi virus, watak Piko-Taro yang dicipta oleh DJ Kosaka Daimaou menyanyi PPAP sebuah lagu yang tidak masuk akal mengenai pen dan epal dan pen dan nanas.

Seperti langkah-langkah tarian, lirik untuk lagu satu minit dan lapan kedua sebenarnya adalah mudah. ​​

“P-P-A-P. Saya mempunyai pen. Saya mempunyai epal. Uhh! Apple pen. Saya mempunyai pen. Saya mempunyai nanas. Uhh! pen nanas. Apple pen, pen nanas … Uhh! Pen-nanas-epal-pen. Pen-nanas-epal-pen “

bintang pop Justin Bieber telah mengisytiharkan lagu itu sebagai anaknya” video kegemaran di Internet “, manakala Grammy rapper memenangi anugerah T-Pain ditanya mengenai beliau Page Facebook:”. Shall Saya T-Mix ini ??? “

Menurut Spoon & Tamago, blog yang khusus untuk seni, reka bentuk dan budaya Jepun, Kosaka mula diperkenalkan watak Piko-Taro dalam persembahan komedi stand-up beliau.

Piko-Taro, yang sukan misai pensil nipis, cermin persegi dan pakaian haiwan cetak terlalu menonjol, dikatakan menyerupai Laksamana “Kizaru” Borsalino dari hit siri anime-manga One Piece .

Kosaka, yang nama sebenarnya ialah Kazuhiko Kosaka, membangunkan watak yang lebih jauh lagi selepas ia terbukti menjadi popular, dan memuat naik video YouTube pertama Piko-Taro, PPAP pada Ogos 25.

Walau bagaimanapun, pemain berusia 43 tahun itu menjadi viral hanya selepas portal hiburan 9Gag memuat naik video di laman Facebook pada 26 Sept, meraih lebih 56 juta pandangan dan lebih daripada 800,000 comments setakat ini.

Dalam video kuliah tarian rasmi “yang dibuat dengan tergesa-gesa” pada hari yang sama, Piko-Taro ditangani populariti lagu itu di seluruh dunia dan mengajar penonton bagaimana untuk perlawanan bergerak tandatangannya.

Sebagai contoh, tangan yang memegang “epal” mempunyai untuk meniru langkah Iron Claw oleh gusti legenda Fritz Von Erich, manakala tangan yang memegang “nanas” mesti dihidupkan sisi untuk mengelakkan seikat daun.

Oleh yang demikian, ramai yang telah mengeluarkan video diri mereka melakukan bergerak

duo selebriti Jepun Rika dan Riko, serta Thai bintang media sosial Happy Polla, adalah.

selebriti Malaysia Amber Chia telah mencatatkan video dirinya menari lagu dengan anaknya, Ashton Wong, meraih hampir satu juta penonton.

band budak K-pop Up10tion juga menyertai dalam keseronokan, dengan lima daripada 10 ahli-ahlinya menyampaikan pandangan mereka sendiri pada pergerakan tarian.

Hanya masa akan menentukan jika PPAP akan mencapai ketinggian virus Psy Gangnam Style yang mencipta sejarah Internet apabila ia melepasi satu bilion tontonan di YouTube pada Disember 2012.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.