Home / Sukan / Klopp Liverpool berkata Swansea akan memberikan ujian yang sukar

Klopp Liverpool berkata Swansea akan memberikan ujian yang sukar

(Reuters) – Pengurus Liverpool, Juergen Klopp percaya lawan Sabtu ini Swansea City adalah pasukan yang jauh lebih baik daripada semasa bentuk mencadangkan dan tidak akan ada puas hati kerana pasukan Merseyside itu merancang untuk mengekalkan permulaan terang mereka musim ini.

Liverpool didorong dengan keyakinan dan keempat liga selepas menewaskan Arsenal, Chelsea dan juara Leicester City dalam perlawanan pembukaan enam perlawanan musim ini.

Walaupun ia merupakan satu ujian permulaan jauh lebih untuk Swansea, yang keempat dari bawah dengan kemenangan bersendirian, Klopp percaya mereka boleh membuktikan halangan degil di Stadium Liberty.

“mereka bermain jauh lebih baik daripada empat mata kelihatan seperti,” Klopp kepada pemberita pada Khamis.

“mereka yang baik sebelah bola sepak-bermain dengan pelan yang jelas dan pilihan yang berbeza dalam gaya permainan mereka, baik bertahan.

” Kita tidak boleh bersandar dan fikir itulah bagaimana ia adalah sehingga kini supaya ia akan kekal seperti ini, terutama pada hari Sabtu. kami akan disediakan untuk permainan ini, tiada siapa yang perlu berada dalam keraguan bahawa kita tahu tentang kualiti Swansea. “

Liverpool telah memenangi tiga perlawanan liga berturut-turut, menjaringkan 11 gol dalam proses dan telah muncul berdasarkan laluan yang sukar untuk membuka lekapan dengan 13 mata.

Klopp, bagaimanapun, berminat untuk mereka untuk kekal fokus dan tidak mengambil kaki mereka gas kerana dia kelihatan untuk menjadikan permulaan yang baik ke dalam satu cabaran utama kejuaraan.

“Ia terlalu awal untuk berpuas hati dengan apa-apa musim ini. Di bahagian ini, musim, anda mewujudkan asas untuk sepanjang musim ini,” kata Klopp.

“Kami mempunyai pekerjaan yang perlu dilakukan. Krismas akan datang, bahagian kedua musim akan datang, cuaca akan berubah. Kita perlu kekal cergas dan mempunyai nasib dengan kecederaan.

“Sudah tentu ia penting untuk mempunyai satu permulaan yang baik tetapi ia juga penting untuk membina di atasnya. “

Penyerang Divock Origi masih diragui untuk pertembungan menentang Swansea selepas dia mengalami kecederaan lutut yang kecil.

” dia mendapat ketukan kecil pada kakinya di mana kita terpaksa melakukan penilaian sedikit. Ini bukan perkara utama tetapi ia mungkin terlalu pendek tempoh sebelum perlawanan, “kata Klopp

(Laporan oleh Shravanth Vijayakumar di Bengaluru; Penyuntingan oleh Toby Davis).

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.