Home / Sukan / Kian Meng-Pei Jing berharap untuk satu lagi persembahan yang konsisten di Thailand Open

Kian Meng-Pei Jing berharap untuk satu lagi persembahan yang konsisten di Thailand Open

PETALING JAYA: Tan Kian Meng-Lai Pei Jing mungkin telah menetapkan diri mereka sebagai No. 2 beregu campuran berpasangan di negara ini, tetapi mereka tahu bahawa masih ada banyak kerja keras di hadapan.

Kian Meng-Pei Jing, yang hanya berpasangan tahun yang lalu, telah mencapai peringkat akhir lima kejohanan tahun ini -. Memenangi satu gelaran

Mereka ditangkap gelaran Vietnam dibuka pada bulan Julai tetapi berakhir sebagai bridesmaids dalam Masters Malaysia, Poland Terbuka, Terbuka Taiwan dan Masters Indonesia.

kemunculan

Kian Meng-Pei Jing telah menarik balik beberapa beban off bahu dunia No. 7 dan pemenang pingat perak Olimpik, Chan Peng Soon-Goh Liu Ying.

“Walaupun Kian Meng dan saya telah hilang pusingan akhir sedikit, ia tidak benar-benar perkara kerana apa yang penting ialah kita terus bertambah baik,” kata Pei Jing.

“Perkongsian kami masih muda dan kami masih belajar.”

Kian Meng-Pei Jing, kedudukan ke-19 di dunia, akan meneruskan proses pembelajaran mereka – dan diharapkan merapatkan jurang dengan senior mereka – pada Terbuka Thailand, yang bermula di Bangkok pada Rabu.

“Kita pasti berharap untuk bersaing jangka kami baik baru-baru ini. Ia pasti satu cabaran cuba untuk tinggal dalam keadaan puncak pada setiap kejohanan, “kata Pei Jing.

“Itulah sebabnya saya selalu memberitahu diri saya untuk hanya memberi tumpuan kepada tugas segera di tangan. Kita perlu bersabar dan menangani tekanan dengan baik dalam usaha untuk melaksanakan. “

Kiang Meng-Pei Jing, pilihan ketiga untuk Terbuka Thailand, berada di landasan untuk layak ke Kejohanan Dunia di Glasgow tahun depan.

Mereka akan memulakan perlumbaan Bangkok mereka dengan pertembungan pusingan pertama menentang Indonesia Hiski Rumengan-Rofahadah Supriadi Putri.

Satu lagi pasangan Indonesia – Riky Widianto-Gloria Emanuelle Widjaja -. Menanti mereka pada pusingan kedua

Dalam perseorangan wanita, juara remaja dunia Goh Jin Wei akan menentang Indonesia Hana Ramadhini pada pusingan pertama.

perseorangan badminton wanita Malaysia lain yang bertanding ialah negara No. 1 Tee Jing Yi dan dunia No. 67 Ho Yen Mei.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia