Home / Sukan / keluar Allardyce akan membuat England kuat, kata Gemmill

keluar Allardyce akan membuat England kuat, kata Gemmill

(Reuters) – England sebenarnya mungkin mendapat manfaat daripada kekalahan mengejut Sam Allardyce dengan pengurus sementara Gareth Southgate membawa dalam pendekatan baru untuk kerja, menurut bekas pemain tengah Scotland Archie Gemmill.

Teras ke dalam kerja selepas Allardyce berangkat berikutan siasatan akhbar menyamar, cabaran segera Southgate adalah kelayakan Piala Dunia England di rumah untuk Malta pada hari Sabtu dan jauh ke Slovenia tiga hari kemudian.

“Ia pengurusan segar sekali lagi. Gareth telah berkhidmat dengan England set-up untuk beberapa tahun, beliau telah pernah berkhidmat di Middlesbrough sebagai pengurus. Jadi dia akan tahu sebahagian besar daripada pemain, “Gemmill kepada media British.

” ia seorang yang agak muda dan mungkin sedikit lebih segar dan mungkin mempunyai beberapa idea-idea yang berbeza. Saya rasa ia boleh membantu mereka. ”

Southgate akan juga bertanggungjawab dalam kelayakan Piala Dunia ketiga di rumah untuk Scotland, yang mudah menewaskan Malta 5-1 awal bulan ini, pada bulan November.

Gemmill merasakan pelantikan bekas pengurus Middlesbrough ini akan membuat England kuat dan Scotland perlu menyasarkan tempat kedua dalam Kumpulan F.

“Saya rasa mungkin akan membuat England kuat. Saya rasa Scotland perlu melihat ia sebagai satu kumpulan tolak England,” katanya.

“Jika Scotland boleh menumpukan perhatian kepada meminjam mata menentang Lithuania, Slovakia, Malta dan mengambil ia sebagai itu, jika mereka memenangi kumpulan tolak England, mereka akan berada di dalam play-off untuk Piala Dunia.”

(Laporan oleh Ian Rodricks di Bengaluru; mengedit oleh Amlan Chakraborty)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia