Home / Sukan / kedalaman Liverpool menolak pemain untuk melaksanakan – Milner

kedalaman Liverpool menolak pemain untuk melaksanakan – Milner

(Reuters) – kekuatan Liverpool secara mendalam telah mendorong pemain untuk berusaha lebih gigih lagi untuk tempat dalam skuad utama dalam pengetahuan bahawa pengurus Juergen Klopp tidak akan teragak-agak untuk menggugurkan yang berprestasi rendah, menurut James Milner.

Milner, yang telah digunakan dalam peranan pertahanan musim ini di bawah Klopp, dua sepakan penalti ketika kelab Merseyside itu membelasah 10 pemain Hull City 5-1 di Anfield, Sabtu lalu.

“Anda melihat ke bawah senarai skuad dan kualiti adalah sukar dipercayai, “Milner memberitahu laman web kelab itu.

” Anda lihat bangku dan beberapa kanak-kanak lelaki telah cedera, beberapa pemain tidak berada dalam skuad, dan kanak-kanak lelaki muda yang mengetuk sekitar skuad dengan kualiti tersebut.

“Anda perlu bahawa persaingan untuk tempat-tempat untuk memandu satu sama lain pada. Mudah-mudahan kita dapat terus meningkatkan sebagai satu pasukan. “

lima kali juara Eropah di tempat keempat di atas meja pada 13 mata selepas enam perlawanan, setelah juga dipukul Arsenal, Chelsea dan juara Leicester City dan seri dengan Tottenham Hotspur manakala hanya kekalahan mereka telah datang terhadap Burnley digalakkan.

“Jika anda tidak melakukan, baju itu akan diambil kira anda dan orang lain yang akan mendapat peluang,” Milner ditambah sebagai pasukannya menyediakan untuk pertembungan dengan Swansea pada hari Sabtu

“Dan anda tidak tahu berapa lama mereka akan mempunyai bahawa shirt untuk.”

(Laporan oleh Ian Rodricks di Bengaluru;. Penyuntingan oleh Greg Stutchbury)

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.