Home / Hiburan / James Taylor, Al Pacino dan Mavis Staples diraikan pada Kennedy Center Honors

James Taylor, Al Pacino dan Mavis Staples diraikan pada Kennedy Center Honors

WASHINGTON : Washington disambut penyanyi-penulis lagu James Taylor, pelakon Al Pacino, dan injil vokalis Mavis Staples di tahunan Kennedy Center Honors pada hari Ahad dalam malam muzik diselang dengan akhir menghampiri masa Presiden Barack Obama di pejabat.

Obama memuji lima penerima anugerah, termasuk pemain piano Martha Argerich dan kumpulan rock Eagles, pada majlis di Rumah putih yang akan menjadi yang terakhir sebelum meletak jawatan pada bulan Januari.

“The seni sentiasa penting kepada kehidupan Amerika,” katanya, mencatatkan rentetan persembahan keluarganya telah menikmati lebih lapan tahun di White House. “Ini adalah salah satu daripada faedah kerja yang saya akan terlepas.”

Politik dan pilihan raya baru-baru ini Republikan Donald Trump untuk jawatan presiden mempengaruhi suasana pada malam itu. Host Stephen Colbert membuka persembahan dengan selamat datang ke “penghuni paya terancam,” yang merujuk kepada ikrar Trump ke longkang “paya” Washington apabila pentadbirannya bermula.

Kemunculan mengejut bekas Presiden Bill Clinton dengan penghormatan kepada Taylor juga menegaskan keputusan pilihan raya, di mana isterinya, bekas Setiausaha Negara dan penama Demokratik Hillary Clinton, kalah kepada Trump.

Namun, malam itu milik para penerima dan penghibur yang diraikan mereka . Penyanyi Darius Rucker, Sheryl Crow, dan Garth Brooks dihantar sehingga Taylor, yang terkenal dengan hits seperti “Sweet Baby James” dan “Anda telah mendapat Kawan.”

“Beliau telah menjadi dan dia masih suara yang manis dan mantap malaikat kami lebih baik, “Clinton berkata daripada Taylor.

pelakon Pacino, bintang” The Godfather “dan” Scent of a Woman, “mendapat pujian dari rakan dan rakan-rakan pelakon Sean Penn untuk membuat dewa-dewa yang bertindak senyuman.

“Saya akan membawa anda ke sana” penyanyi Staples kepada pemberita beliau telah diberi penghormatan untuk menjadi sebahagian daripada kumpulan terakhir penerima anugerah di bawah Obama.

“rasanya indah, ” dia berkata. terkenal dengan lagu-lagu seperti “Hotel California”, “Ambil ia mudah,” dan “Desperado,” diraikan dengan persembahan oleh penyanyi termasuk Vince Gill dan Bob Seger. malam itu dibayangi dalam beberapa kesedihan, tetapi; ahli band Glenn Frey meninggal dunia pada bulan Januari.

Don Henley, Timothy Schmit, dan Joe Walsh hadir semasa ketiadaannya.

“Kami kehilangan dia betul-betul,” Schmit kepada pemberita.

Program ini akan disiarkan oleh CBS pada Disember 27.

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

kerja kosong malaysia