Home / Teknologi / iPhone 7 ulasan Roundup: Apa yang diperkatakan oleh penganalisis politik

iPhone 7 ulasan Roundup: Apa yang diperkatakan oleh penganalisis politik

A feeling of incompleteness: Reviewers noted that the iPhone 7's dual camera for example won't be able to do much of its magic until Apple ships a software update, and most apps don't take advantage of the new display yet. — Reuters

Perasaan tidak lengkap: Pengulas berkata bahawa kamera dwi iPhone 7 ini sebagai contoh tidak akan dapat berbuat banyak sihir sehingga kapal Apple kemas kini perisian, dan kebanyakan aplikasi tidak mengambil kesempatan atas paparan baru lagi. – Reuters

LOS ANGELES: Ulasan berada dalam: Apple memberikan pemberita berteknologi masa beberapa hari untuk menguji iPhone baru 7 sebelum menyiarkan mengambil mereka pada yang baru peranti.

Ambil Nilay Patel lebih di Verge sebagai contoh. Patel, yang kajian terperinci bernilai membaca sepenuhnya, berpendapat bahawa iPhone baru 7 dan 7 Plus adalah “telefon hebat,” tetapi dia juga memanggil mereka “tidak lengkap.”

Ini kerana reka bentuk ini masih sebahagian besarnya yang sama kerana ia adalah untuk model sebelumnya, dan juga beberapa teknologi yang lebih canggih yang digunakan oleh peranti terbaru Apple tidak cukup bersedia untuk masa perdana lagi. Kamera dual misalnya tidak akan dapat berbuat banyak sihir sehingga kapal Apple kemas kini perisian, dan kebanyakan aplikasi tidak mengambil kesempatan atas paparan baru lagi.

“Sepanjang masa saya menggunakan iPhone 7, saya berasa seperti saya mempunyai prototaip reka bentuk semula iPhone drastik dikhabarkan tahun depan menyamar sebagai iPhone 6,” Patel membuat kesimpulan.

New York Times wartawan Brian X. Chen adalah sedikit lebih suka mengampuni dan menasihatkan pembaca untuk mendapatkan bersedia untuk membuka dompet mereka. “Mereka yang telah menunggu tahun untuk membeli telefon baru di kedai untuk naik taraf utama dengan iPhone 7,” dia menulis.

Tetapi Chen bersetuju bahawa 7 iPhone tidak adalah mesti mempunyai untuk semua orang: “Jika anda hanya membeli iPhone 6S tahun lepas, penambahbaikan adalah tambahan, dan anda mungkin mahu menyimpan wang anda untuk seterusnya iPhone. ”

Ars Technica Andrew Cunningham di sisi lain adalah sedikit lebih sangsi dengan peranti baru, dan masih kesal tentang keputusan Apple untuk parit bicu fon kepala.

“Saya benar-benar boleh menerima premis bahawa masa depan adalah tanpa wayar, tetapi masa ini adalah masih kebanyakannya berwayar,” dia menulis dalam kajian terperinci beliau. “Jika anda membeli sebuah iPhone 7 pada hari pelancaran, anda akan meranduk ke dalam bahagian yang paling menyakitkan peralihan.”

Walaupun pengguna yang boleh hidup tanpa bicu fon kepala mungkin mahu melihat memegang mati, dan sebaliknya hanya menaik taraf bateri iPhone mereka yang sedia ada, mencadangkan Cunningham.

Nicole Nguyen lebih di BuzzFeed di sisi lain jelas tidak berfikir bahawa headphone yang hilang adalah masalah besar, menulis: “. Okay, semua orang, bertenang” Sebaliknya, beliau memberi tumpuan dalam kajian beliau mengenai beberapa penambahbaikan lain yang membezakan iPhone 7 selain dari kaum yang telah lalu, termasuk kualiti gambar yang lebih baik dan hakikat bahawa ia adalah kalis air.

“The 7 dan 7 Plus lebih hidup-bukti, klutz-bukti daripada mana-mana iPhone yang kami telah lihat – dan itu adalah satu masalah besar bagi orang yang menggunakan iPhone sebagai kamera utama mereka, peranti mesej, e- pembaca, dan lain-lain hari demi hari, “dia menulis dalam kajian beliau yang bernilai check-out untuk yang banyak perbandingan gambar semata-mata. – Reuters

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.