Home / Teknologi / IFA 2016: yang terkini dalam teknologi kecergasan dari tak padan, Jabra dan Withings

IFA 2016: yang terkini dalam teknologi kecergasan dari tak padan, Jabra dan Withings

Future objects of desire?: Misfit unveiled a new partnership with Apple and new colourways for the Misfit Shine 2 and Misfit Ray. — Misfit Ray

objek Future keinginan ?: tak padan mengumumkan satu perkongsian baru dengan Apple dan colourways baru untuk tak padan Shine 2 dan tak padan Ray. – Tak padan Ray

The elektronik pengguna menunjukkan IFA bermula secara rasmi di Berlin pada 2 Sept, dan antara pengumuman berteknologi banyak, terdapat beberapa berita menarik untuk peminat kecergasan.

Di sini RELAXNEWS pusingan sehingga beberapa produk baru yang diumumkan oleh jenama pengesanan kecergasan tak padan, Jabra dan Withings.

tak padan: produk baru dan perkongsian baru

tak padan mengumumkan yang bukan sahaja baru empat band berwarna baru datang tidak lama lagi untuk Menggilap 2, tetapi dalam suatu perkongsian baru dengan Apple colourways baru juga akan sepadan dengan produk Apple.

Peminat tak padan Ray juga gembira mendengar bahawa perkongsian Apple baru tidak akan meninggalkan kecergasan kegemaran mereka boleh pakai, dengan Space Gray dan Rose Gold colourways ditetapkan untuk ditambah kepada koleksi.

Dan membantu untuk mengukuhkan kedudukan mereka sebagai salah satu jenama pengesanan kecergasan yang paling bergaya di sekeliling, tak padan turut mengumumkan bahawa satu kalung Halo akan datang tidak lama lagi untuk Menggilap 2 dalam tiga colourways yang berbeza, dengan the Bands Field juga mendapat premium yang makeover dengan tenunan nilon dan kulit versi dalam perjalanan mereka.

Koleksi tak padan baru dijangka melancarkan akhir jatuh ini dan juga boleh didapati di kedai-kedai Apple.

Filename : 16327_11a325df6.560e5090809.original.jpg - To go with

Jabra mengumumkan pasangan pertama fon kepala pintar dan benar-benar tanpa wayar, Jabra Elite Sport. – Jabra

Jabra Sesungguhnya fon kepala tanpa wayar, Jabra Elite Sukan

Jabra telah mengumumkan pasangan pertama fon kepala pintar dan benar-benar tanpa wayar, Jabra Elite Sukan , menjanjikan bunyi yang unggul dan berkualiti tetapi tanpa wayar berpotensi mengganggu antara kedua-dua cuping telinga.

Dengan pilihan sesuai disesuaikan, alat cuping telinga juga akan dimuatkan ke dalam telinga, dan sepenuhnya kalis air supaya anda masih boleh mengharapkan patut selamat walaupun bekerja sehingga peluh.

The earbuds juga akan mengesan prestasi kecergasan anda termasuk masa, kelajuan, jarak, kadar, kadar jantung, VO2 Max anggaran dan lebih, dan boleh diselaraskan dengan Sukan app Jabra Life untuk merakam dan memantau keputusan. Dan bagi mereka yang memerlukan sedikit lebih daripada hanya muzik dengan fon kepala mereka, Jabra Sukan Elite juga akan menyediakan di telinga Masa Real bimbingan audio untuk membantu mendorong anda dan senaman anda lagi.

Jabra Elite Sukan boleh pra-memerintahkan di laman web Jabra sekarang.

Filename : withings_steel_.0dcb0090322.original.jpg - To go with

Withings melancarkan Withings Steel HR, sukan jam tangan pengesanan kecergasan bergaya yang juga boleh digunakan dengan aplikasi telefon pintar Withings Withings Health Mate. – Withings

Withings: sukan menonton Steel HR

Bagi mereka yang mencari kecergasan pengesanan sukan menonton dengan gaya, Withings telah melancarkan Withings Steel HR.

The Steel HR mempunyai semua aktiviti-pengesanan ciri-ciri yang peminat kecergasan akan cari, termasuk pemantauan kadar jantung, pengesanan tidur, langkah-langkah yang diambil, kalori dibakar, dan jarak yang dilindungi, tetapi dengan yang lebih tradisional dan elegan menonton reka bentuk yang pengguna sebenarnya akan mahu memakai.

Suka dengan persembahan sebelum Withings, jam tangan juga akan menampilkan cepat untuk menunjukkan peratusan peribadi matlamat aktiviti harian dicapai, namun Steel HR juga mempunyai tambahan baru skrin digital di bahagian atas muka jam untuk data kesihatan paparan dan pemberitahuan telefon pintar.

Withings Steel HR akan melancarkan pada awal Oktober secara eksklusif di laman web Withings, menjadi ada di kedai-kedai pada akhir Oktober. – AFP RELAXNEWS

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.