Home / Berita / Hilang, anjing kesepian, dihancurkan mati

Hilang, anjing kesepian, dihancurkan mati

Lost sits looking at vehicles that sped past as if it were waiting for its boss to pick it up

Lost duduk melihat kenderaan yang memecut lepas seolah-olah ia sedang menunggu untuk bos untuk mengambilnya

THE kuasa rangkaian sosial telah gagal untuk menyelamatkan Lost, anjing itu sunyi, yang telah dikesan duduk di tengah-tengah lebuh raya menunggu bos yang -. ia telah dihancurkan mati

Anjing perempuan coklat, yang dipanggil oleh pengguna-pengguna Facebook sebagai “Long” di Thailand atau Lost, dikesan duduk di atas parit cetek di tengah-tengah lebuh raya Chanthaburi-Trat di daerah Mueang Chan Thaburi itu lebih sebulan yang lalu.

Anjing itu hanya duduk di sebelah tanda kilometer, melihat kenderaan yang memecut lepas seolah-olah ia sedang menunggu untuk bos untuk mengambilnya.

Gambar dan cerita Its telah dikongsi secara meluas oleh pengguna-pengguna Facebook, dengan harapan bahawa pemiliknya yang belajar tentang nasib dan kembali ke tempat untuk mengambil pulang.

Beberapa pencinta haiwan telah melawat tempat kejadian dan ditawarkan untuk membawa anjing ke rumah mereka tetapi Long tidak akan membenarkan sesiapa sahaja untuk merebutnya.

Pada 13 Sept, Channel 7 melaporkan bahawa pejabat ternakan Chanthaburi dirancang untuk menangkap anjing dan kuarantin sehingga ia pemilik datang untuk mengambil pulang kerana bimbang ia akan memukul dan membunuh oleh mana-mana kenderaan yang dipandu laju.

Channel 7 juga melaporkan bahawa pemilik mungkin dari Angthong dipanggil stesen bahawa dia akan pergi ke tempat untuk memeriksa sama ada panjang adalah anjing bahawa dia sengaja jatuh dari pikap enam bulan yang lalu.

Tetapi semua tindakan terlalu lewat.

Khao Sod melaporkan Ahad bahawa Long dihancurkan hingga mati pada Sabtu. Sekumpulan pencinta anjing diambil badannya ke tempat peristirahatan terakhir di daerah Thamai Chanthaburi, semalam. – The Nation / Asia News Network

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.