Home / Sukan / High lima untuk Klopp bebas penjaring

High lima untuk Klopp bebas penjaring

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

LONDON (Reuters) – Matlamat telah datang bertiga dan merangkak untuk Liverpool – sekarang mereka berurusan dalam lima tinggi.

sampingan percuma markah Juergen Klopp dihasilkan satu lagi prestasi buruk untuk merobohkan Hull City 5-1 dan bergerak ketiga dalam Liga Perdana Inggeris, lima mata di belakang Manchester City.

The Jerman tidak melakukan berhati-hati dan tidak boleh diramal gung-ho tentang prestasi beliau sifatkan sebagai “bertaraf dunia”.

“Ia adalah cemerlang, separuh pertama yang menakjubkan dalam semua aspek,” katanya. “Ia adalah satu prestasi bertaraf dunia di kaunter menekan. Kami tidak memberi Hull peluang untuk mewujudkan keyakinan. Ia adalah indah untuk menonton. Semua dalam semua, benar-benar baik.”

hari ini tidak bermula dengan bagus untuk Klopp, yang telah bangun untuk berita bahawa beliau pusat out-of-memihak separuh Mamadou Sakho telah dibawa ke media sosial untuk bersumpah untuk mendedahkan “pembohongan” tentang beliau pembekuan keluar di Anfield.

Pemain Perancis nampaknya hanya satu yang mempersoalkan kaedah Klopp selepas prestasi yang termasuk banyak cap dagang musim ini. jaringan Adam Lallana, satu lagi dari Sadio Mane dan yg mengagumkan dari luar kotak penalti oleh Philippe Coutinho

Liverpool menimbulkan ancaman dari semua sudut dan tidak hairanlah Mane percaya cara mereka bermain adalah “khas”.

Walaupun Klopp enggan untuk satu daripada individu, Lallana adalah jelas salah satu daripada nama-nama pertama dia meletakkan ke bawah dalam senarai pemain.

“Adam Lallana adalah pemain yang hebat dan seorang profesional yang besar jadi saya tidak perlu menunjukkan kepadanya untuk bermain bola sepak, “kata Klopp. “Dia mempunyai bakat dan kemahiran. Saya tidak mahu bercakap terlalu banyak tentang seorang pemain, tetapi Adam adalah pemain bola sepak yang baik.

” Dia seorang pemain yang mendesak kerana dia suka melakukannya. Dia melakukannya kerana dia mahu (kepada) yang penting untuk kita. Jika dia berjalan kita perlu mengikutinya. Mudah-mudahan kita boleh melakukannya dengan lebih kerap. “

Lallana membuka jaringan pada minit ke-17 menerusi rembatan rendah dari dalam kotak penalti selepas lulus Thread dari Coutinho.

Pemahaman pasangan telah menjadi salah satu sebab di sebalik kejayaan muncul Liverpool dan pemain antarabangsa England, yang telah menjaringkan empat gol untuk kelab dan negaranya musim ini, menerima tepukan gemuruh apabila beliau telah digantikan pada minit ke-69.

Namun begitu berlaku ialah di sebaliknya untuk Hull kerana di tempat-Nya keluar sebilah Daniel Sturridge telah dipilih untuk membuktikan bahawa dia adalah bernilai tempat dalam kesebelasan utama.

Apakah yang perlu pengurus sementara Hull Mike Phelan sangka? Dan pada hari lahir ke-54 beliau, terlalu.

(Penyuntingan oleh Rex Gowar)

Artikel Yang Mungkin Anda Minati

jual beli kereta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *