Home / Hiburan / Hello, adakah anda mime yang Imagine Dragons dibuka sebelum ia terkenal?

Hello, adakah anda mime yang Imagine Dragons dibuka sebelum ia terkenal?

Hello, are you the mime who Imagine Dragons opened for before it was famous?

Imagine Dragons percaya dalam mengatakan ya kepada setiap peluang menunjukkan. Photo: Universal Music

Entertainment

Guitarist Wayne Khutbah berkata kumpulannya Imagine Dragons tidak tahu bagaimana untuk meraikan kejayaan baru-baru ini atau pencapaian mereka. Bayangkan.

Baru-baru ini, album pertama kumpulan itu Malam Visions mencapai usia empat tahun. album yang dijual lebih dua juta salinan di Amerika Syarikat dan hit single radioaktif memenangi anugerah Grammy untuk Persembahan Terbaik Rock.

Band ini pergi dari bermain ketika berucap di hadapan 10 orang di Las Vegas, Nevada untuk menjual keluar arena di seluruh dunia. Mahasiswa tingkat kedua album Asap + Cermin, dikeluarkan pada 2015, memulakan kerjaya di tempat teratas di Amerika Syarikat Billboard 200.

“Setiap kali sesuatu yang baik berlaku, kami akan berkata kepada satu sama lain ‘Hey, mari kita keluar dan meraikan ‘tetapi hakikatnya, kita tidak pernah lakukan. Saya fikir ia adalah kerana kita masih lapar (lebih jauh). Kita tidak mahu berasa berhak. Kami masih berfikir kita mempunyai banyak untuk membuktikan kepada diri kita sendiri, “Khutbah, 32, berkata dalam satu temu bual telefon dari rumahnya di California.

Ditubuhkan pada tahun 2008, Imagine Dragons terdiri daripada pemain drum Daniel Platzman, Khutbah, pemain bass Ben McKee dan vokalis dan Reynolds. The band membuat persembahan di konsert Singapore F1 Grand Prix pada 18 September

Sebelum Bayangkan rehat besar Naga, anda semua dilakukan di pusat membeli-belah sebagai pembuka untuk mime a. Adakah anda pernah terfikir untuk mencari lelaki itu dan mendapatkan dia sebagai pembuka kumpulan itu sekarang?

Itu satu soalan yang baik ( ketawa ). Saya masih ingat bagaimana mime yang naik ke pentas dan dia telah mengambil mikrofon, ia kelihatan seperti dia adalah kira-kira untuk mengatakan sesuatu … maka dia tidak.

Anda tahu apa, saya akan mendapat pengurus saya untuk mencari supaya dia boleh membuka untuk persembahan kami. Saya pasti yang lain akan menjadi untuk itu.

Adakah anda membaca ulasan muzik kumpulan itu dan persembahan secara langsung?

Kami digunakan untuk. Kami akan membaca setiap kajian, cerita dan pengurus kami juga akan menunjukkan perkara keluar kepada kami. Kami juga telah Googled diri kita untuk melihat apa yang orang katakan. Ia adalah baik untuk mengetahui apa yang ada di luar sana dan kami tahu apa yang dikatakan tentang kami.

Maka kita hanya berhenti membaca tentang diri kita. Ia tidak seperti kita tidak digalakkan oleh ulasan yang buruk atau kritikan. Ia hanya datang ke titik di mana ia berasa seperti kita tidak lagi membantu diri kita sendiri (dengan membaca menyerap semua negativities).

Tetapi anda semua telah dibuka untuk mime, yang mungkin boleh menjadi perkara yang paling teruk yang pernah. Sekiranya tidak band ini dapat peluru ketika datang kepada kritikan?

( Ketawa) Saya tidak tahu! Saya boleh memahami mengapa sesetengah orang mempunyai keraguan terhadap kejayaan kita kerana ia semua berlaku begitu pantas. Kami sekumpulan nobodies dan kemudian kami tiba-tiba di mana-mana. Mungkin mereka tidak tahu bahawa kami band selama empat tahun sebelum radioaktif telah menjadi.

Seperti anda berkata, kita bermain untuk mime di pusat membeli-belah. Kami pernah bermain di parti hari jadi. Saya suka untuk berfikir bahawa kita telah bayar yuran kami. Kami menghormati pendapat semua orang tetapi kita tidak akan meminta maaf atas perkara yang kita lakukan.

Adakah band ini masih berpegang kepada moto “Katakanlah ya kepada setiap show”

Ya, kita cukup banyak bersetuju dengan banyak menunjukkan. Tengah-tengah apa yang kita lakukan dalam muzik sedang bermain pertunjukan secara langsung. Kami memberitahu diri kita untuk menggunakan setiap peluang yang datang dengan.

Ia datang ke titik di mana kita bertemu Dave Grohl (pada tahun 2014) dan beliau menasihati kita untuk melambatkan. Jadi, jika seorang lelaki yang paling sukar bekerja dalam muzik rock memberitahu kita mengambil mudah itulah apabila kita tahu bahawa, mungkin, kita harus mengambil mudah. ​​

Tetapi apabila kita berada di rehat, kami masih , pemikiran muzik baru untuk membuat. Kita akan belajar untuk mengambil nasihat (akhirnya) …

Anda telah ke Singapura sebelum ini. Apa yang anda ingat terbaik tentang tempat itu?

Saya masih ingat kali terakhir saya berada di Singapura, saya mempunyai hidangan ketam terbaik di tempat ini berhampiran hotel kami!

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kerja kosong malaysia