Home / Hiburan / Hanya 3 lagi kemenangan Emmy dan Game Of Thrones akan memecahkan rekod

Hanya 3 lagi kemenangan Emmy dan Game Of Thrones akan memecahkan rekod

Fantasy epik Game Of Thrones bersedia untuk membuat sejarah televisyen di Anugerah Emmy ke-68 pada 19 September dengan menjadi rancangan fiksyen yang paling berjaya sejak anugerah bermula.

siri HBO menerima sembilan Patung pada hujung minggu lepas Creative Arts Emmys, yang ganjaran seni dan pencapaian teknikal, memberikan sejumlah haul selama ini 35 -. lebih daripada mana-mana siri drama lain

Tetapi majlis gemilang di Los Angeles – bersamaan televisyen itu daripada Oscars, apabila Emmys dalam kategori utama diedar – boleh melihatnya lulus 37 dimenangi oleh panjang berjalan sitkom Frasier .

yang akan menjadikannya siri naratif yang paling banyak diberikan sejak pertama Akademi televisyen penyampaian hadiah pada tahun 1949.

saga HBO tentang keluarga yang mulia berlumba-lumba untuk kawalan Iron Throne terpulang untuk anugerah dalam lima kategori utama, termasuk mengangguk keenam berturut-turut untuk drama cemerlang

Tiga bintang yang -. Lena Headey, Emilia Clarke dan Maisie Williams – menguasai kategori pelakon sokongan, manakala Peter Dinklage boleh menang pelakon menyokong trofi ketiga, tetapi menghadapi persaingan daripada Kit bersama bintang Harington.

acara ini juga mempunyai wakilnya dalam penulisan dan kategori mengarah. “Saya fikir Game Of Thrones akan menjadi pemenang besar pada malam Emmy,” Debra Birnbaum, editor eksekutif untuk TV di majalah industri hiburan Pelbagai kepada AFP. “Dengan semua pencalonan ia mempunyai dalam kelima-lima kategori, ia akan membawa pulang sekurang-kurangnya tiga trofi, dan memecahkan rekod.”

Image result for game of thrones gif deal with it

The paras meja Emmy liga – yang termasuk bukan fiksyen – ditambah lagi oleh NBC menunjukkan lakaran komedi Saturday Night Live dengan 48 anugerah. Game Of Thrones yang meraih memecah rekod 12 Patung tahun lepas, boleh mempunyai tarikh dengan sejarah untuk menikmati, tetapi ia tidak semestinya menjadi pemenang besar malam.

FX hangat disebut-sebut Rakyat V OJ Simpson: American Crime Story mempunyai 13 pencalonan – lebih daripada mana-mana pameran yang lain – dalam tujuh kategori, setelah sudah memenangi empat Emmys teknikal

“Ia mempunyai banyak momentum menjelang malam Emmy, dan ia sudah tentu. kegemaran di kategori siri terhad serta pelakon terbaik Sarah Paulson, “kata Birnbaum.

Image result for game of thrones gif arya no one

Image result for cersei gif season 6

Beliau juga berkata mata-mata terkenal FX drama Orang Amerika boleh menarik beberapa kejutan pada majlis itu, yang dihoskan oleh Baligh Jimmy Kimmel. “Ia adalah satu kegemaran kritikal, yang pasti, dan ia membina banyak muhibah selepas semua pencalonan. Matthew Rhys dan Keri Russell mungkin muncul dengan kemenangan kecewa dalam kategori pelakon dan pelakon utama. “

Beberapa rancangan hangat disebut-sebut adalah mudah dilihat untuk menunjukkan miskin mereka tahun ini, termasuk CBS The Good Wife yang telah ditutup daripada kepujian drama terbaik walaupun ia mempunyai pencalonan untuk menulis.

Pengkritik terkejut apabila drama penjara komedi Netflix Orange Adakah The New Black gagal untuk mengambil pencalonan tunggal. Empire melodrama Fox mengenai perpecahan keluarga dalam dinasti muzik, mengambil hanya satu pencalonan walaupun kejayaan dengan penonton TV. kelulusan yang pergi ke Taraji P. Henson dalam pelakon terbaik dalam kategori drama untuk watak beliau ibu pemimpin keluarga Cookie Lyon. Henson akan hanya pelakon Amerika Afrika kedua selepas Viola Davis tahun lalu untuk mengambil hadiah.

Davis dicalonkan dalam kategori yang sama untuk kerja-kerja beliau di ABC Bagaimana Untuk Dapatkan Away Dengan Pembunuhan .

kategori paling gilang-gemilang ini mungkin membawa pelakon dalam siri yang terhad atau filem TV, yang membabitkan enam kali pemenang Emmy Bryan Cranston, yang telah menerima sambutan hangat untuk berlabuh Lyndon B. Johnson biopic HBO All The Way . Benedict Cumberbatch, Idris Elba, Cuba Gooding Jr, Tom Hiddleston dan Courtney B. Vance juga dicalonkan.

Abbey Downton yang meningkat lapan pencalonan tahun lepas tetapi hanya menang untuk dandanan rambut, tanda akhir musim dengan pencalonan keempat dalam kategori drama cemerlang berprestij antara lain. Ia sudah mempunyai dua Creative Emmys dalam beg. – AFP

Image result for frasier gif

facebook LIKE UTK TERIMA UPDATE TERKINI & KLIK [X] UTK TUTUP--> Button Close

Like kami di facebook untuk menerima update terkini terus ke wall facebook anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.